Vægstation til øjenskyllevæske

Er din arbejdsplads godt klædt på til førstehjælp i tilfælde af øjenskader- og ulykker? Hos AJ Produkter finder man de vigtigste produkter til førstehjælpskassen. Øjenskyl er vigtigt at have tilgængeligt på højrisiko arbejdspladser som fx værksted eller industri. Vægstationen kommer med to slags saltvand til øjenskyl; den ene er -200 ml pH-neutral, og den anden er 500 ml 0,9% NaCl. Denne praktiske vægstation til øjenskyl spray er både synlig og lettilgængelig ved behov.
Vægstationen er særligt egnet til arbejdsmiljøer med meget støv og mange småpartikler i luften eller i værksteds- og industrimiljøet, hvor der ofte håndteres kemikalier. Vægstationen med øjenskyl til førstehjælp er støvtæt til sikker anvendelse og takket være den kraftige farve, er den nem at få øje på.
Ved køb af denne praktiske øjenskyllestation er man klar, når uheldet er ude. Vægstationen kan placeres i øjenhøjde, så man nemt og hurtigt kan få fat i den, når det gælder. Man skaber et mere sikkert og trygt arbejdsmiljø ved at have øjenskyllevæske synligt og lettilgængelig. Her hos AJ Produkter kan man tilkøbe øjenskyl til montering i vægstationen. Denne opløsning har den ideelle pH-værdi og er derfor typisk mere effektiv og steril end hjemmelavet øjenskyl.

Øjenskyl med saltopløsning til vægstation

Vi tilbyder to slags øjenskyllevæske, som kan monteres med vægstation. Den ene er en steril øjenskyl af 4,9% fosfatopløsning, som neutraliserer væsken i øjet. Den er meget velegnet til arbejdspladser med meget støv og partikler i luften. Fosfatopløsningen kan også anvendes ved syre- og baseskader på huden. Det er let og enkelt at skylle øjnene med denne øjenskyl.
Den anden mulighed er en steril øjenskyl af 0,9% NaCl-opløsning. Den kan, ligesom vores anden øjenskyl, bruges til montering i vægstation for nem og hurtig tilgængelighed. Denne sterile saltvandopløsning til øjenskyl svarer til øjets naturlige væske og er behagelig at anvende til øjenskylning. Denne model kan, ligesom den anden, monteres med øjenskyllestation for nem tilgængelighed, når man skal bruge den.

Regler ved brug af øjenskyl

Det er vigtigt at følge reglerne ved brug af øjenskyl spray. Øjenskyllevæsken er udelukkende beregnet til anvendelse i øjne. Det frarådes kraftigt at indtage øjenskyllevæsken oralt. Køb øjenskyl til førstehjælp på arbejdspladsen og følg reglerne angivet på øjenskyl flasken - på denne måde er man godt forberedt, hvis uheldet er ude. Med køb af øjenskyl og vægstation til arbejdspladsen har man bidraget til sikkerheden og et mere trygt arbejdsmiljø for alle.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe