Find det bedste montagebord

På værkstedet, produktionshallen, i en montagevirksomhed eller på et lager kan det være nyttigt med et montagebord, hvor man kan sidde og arbejde med små ting. Det kan dreje sig om montering af små dele i en maskine eller et produkt, eller der kan være tale om reparation af værktøj eller andet udstyr.
På de fleste montageborde kan højden indstilles, så den passer til den enkelte medarbejder. En person der er to meter høj har brug for at sidde højere end den, der kun er 1,65, og ligesom det på kontoret er praktisk at kunne justere sit skrivebord, gælder det også ved arbejde på et montagebord.
En af de funktioner, der gør et bord til et montagebord er, at bordpladen kan vinkles, og man kan opnå præcis den arbejdsstilling, der er mest optimal til den enkelte opgave. Har man brug for en vandret overflade, kan man få det, og har man brug for en vinklet bordplade, tipper man blot pladen og låser den fast.

Bedste overflade med et montagebord

Fordi montagebordet kan vinkles, kan man forestille sig, at redskaber kan trille ned, når man arbejder, men det er der tænkt på, og montageborde er derfor forsynet med en kant forneden, således at når man vinkler bordet, kan værktøj, man arbejder, med ligge i renden og falder altså ikke ned.
Vores montageborde er forsynet med hjul, så bordet let kan transporteres rundt og placeres, hvor der nu er behov for det. Hjulene har bremser, så man kan sidde stabilt og arbejde, når man har placeret bordet der, hvor arbejdet skal foregå.
Hjulene er fremstillet af gummi, som er et særdeles slidstærkt materiale og kan holde i mange år. Med gummihjul behøver man ikke tænke på at fylde luft i dækkene, for der ingen dæk, blot hjul i hård gummi. Dermed skal man heller ikke bekymre sig om punkteringer, og det kan være meget værd, når man står og skal bruge sit bord.

Montagebord til din opgave

Hos AJ Produkter har vi flere forskellige montageborde i vores sortiment, og her kan du være sikker på at finde et montagebord til din opgave på værkstedet, i montageafdelingen eller på lageret.
Se vores udvalg af montageborde her på siden og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling, og har du spørgsmål til vores montageborde eller andre produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller i chatten, hvor vi sidder klar til at hjælpe.