Ståstole og taburetter øger produktiviteten

Lange arbejdsdage kan være hårde for ryggen, benene og knæene. Dette er især gældende på værksteder og lagere, hvor du ofte skal skifte mellem stående eller siddende arbejde. Derfor bør du overveje at investere i ståstøttestole eller høje taburetter, der gør det mere ergonomisk og nemt at gå fra siddende arbejde til stående. Med disse stole kan du sørge for, at dine medarbejdere sidder ordentligt og ikke belaster deres krop unødvendigt mellem deres arbejdsstillinger.

Mærk forskellen med ståstøttestole i høj kvalitet

Hos AJ Produkter kan du finde ergonomiske ståstole, som er de perfekte hjælpemidler for dig, der hovedsageligt arbejder stående. Med en ståstøttestol kan du hurtigt aflaste kroppen i korte perioder. Stolene er lavet i den højeste kvalitet og er fremstillet af materialer såsom stål, stof eller kunstlæder. Stolen kan bruges af alle, da den kan justeres for at tilpasses ryg- og sædehøjde. De kan desuden sammenklappes for nem opbevaring og transport. Det gør, at du og dine medarbejdere kan arbejde produktivt uden unødvendigt stress på kroppen.
Vores ståstøttestole kan bruges i flere miljøer såsom kontorer, værksteder eller i industri. Dens fleksibilitet gør det til en optimale stol at have på sit arbejdssted. Ydermere kan du bruge stolene sammen med vores hæve sænkeborde for en komplet ergonomisk arbejdsstation.

Ergonomiske taburetter til værkstedet

Vi har et stort sortiment af høje taburetter, der er perfekt til stående arbejde. Med en taburetstol sikrer du en nem overgang mellem dine siddende og stående arbejdsstillinger. Disse stole er designet til at give dig ergonomisk støtte i dit daglige arbejde. Stolene har en effektiv højdeindstilling, så den nemt kan tilpasses dine behov. Ydermere kommer de med justerbar fodring, der aflaster og støtter ben og fødder.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe