Sammenklappelige foldekasser for nemmere opbevaring

På et lager eller værksted er der ofte brug for ekstra opbevaringsplads til diverse redskaber og udstyr. Det kan dog være problematisk at have ekstra kasser liggende og optage unødvendig plads, i de perioder du ikke har brug for dem. Det kan begrænse arbejdspladsen og gøre det sværere at være produktiv.
Derfor bør du investere i sammenklappelige foldekasser fra AJ Produkter. Disse praktiske kasser af plast har foldbare sider, så du nemt og ligetil kan opbevare kassen, når den ikke bruges til opbevaring. Det sikrer både, at du har den nødvendige opbevaringsmulighed lige ved hånden, og at du ikke optager vigtig plads på arbejdspladsen.

Praktiske foldekasser af robust plastik

Hos AJ Produkter kan du finde foldekasser i flere varianter. Med vores udvalg har du et hav af muligheder for at finde netop de kasser, du har brug for. Det gør det nemmere for dig at investere i de rigtige plastkasser, der opfylder lige præcis dine behov. Vores foldekasser er robuste og slidstærke og fremstillet af plastmaterialer såsom miljøvenligt polypropylen.
Vores smarte foldekasser er designet til at optage minimal plads. På den måde kan kasserne passe ind i små arealer, som bagagerum, hylder og andre steder, hvor pladsen er sparsom. Kasserne kan stables, hvilket gør dem nemmere at transportere og opbevare. De kan desuden fås i flere farver, så du kan organisere kasserne efter indhold eller vigtighed.

Stort udvalg af foldekasser i flere størrelser

Foldekasserne fås i flere forskellige størrelser. Det giver dig flere muligheder for at finde den perfekte kasse. Vores sorte foldekasserene kommer i to størrelser: 600x400x230 mm som kan håndtere en max belastning på 20 kg, og 600x400x410 mm som kan håndtere op til 15 kg. Derudover kan de fås som en samlet pakke med op til 10 kasser. Vi har en mere robust og slidstærk variant i blå, som er 600x400x285 mm og kan klare helt op til 35 kg. Der er med andre ord foldekasser til ethvert behov i vores sortiment.
Med disse valgmuligheder har du mere fleksibilitet til at tilpasse kasserne til de behov, der er på din arbejdsplads. For øget sikkerhed kan du tilkøbe låg til plastkasserne. På den måde kan du sikre materialerne under transport eller opbevaring.