Småtingskasser til hurtig sortering

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Effektiv opbevaring til små reservedele

Lageropbevaring handler ikke kun om store og tunge maskiner og udstyr. Nogle gange kan der opstå behov for, at virksomheder skal gemme små genstande og dele. For at opfylde dette behov sælger vi en handy måde at opbevare sådanne genstande på, nemlig småtingskasser. Vi sælger en række af disse kasser, som let kan placeres på store lagerreoler, i værkstedsskabe og på hylder. På grund af deres lille størrelse er det nemt for dig at løfte og flytte dem. Disse produkter er bedst egnet til miljøer som fabrikker, lagerhuse, industrier, workshops mv. Gennemgå vores sortiment af småtingskasser og foretag dit valg når du har flere oplysninger om produktspecifikationer, for at få de kasser, der dækker dine behov bedst.

Temperatur bestandige kasser

Vi sælger en særlig lager- og værkstedskasse, der er produceret af højdensitetspolyethylen, hvilket gør det meget holdbart og stabilt til brug i energiintensive miljøer. Disse småtingskasser er meget modstandsdygtig over for syrer, olier, opløsningsmidler og temperaturudsving (mellem -40 ° C til + 80 ° C). De kan enkelt løftes og stables for at spare plads. Du kan også placere etiketter på forsiden, så komponenter nemt og hurtigt kan identificeres. Klik på produktspecifikationer hvis du er interesseret i at læse mere om dette produkt.

Modulære bakker

På samme måde som budgetbakkerne er modulbakkerne perfekte til brug i processer som opbevaring, plukning og sortering af små genstande, værktøjer og andre ting. Med robuste håndtag i begge ender kan du nemt løfte disse bakker og stable dem på hinanden for at spare plads. Vi sælger også tilbehør som skillevægge, som kan placeres langs bakkens indvendige længde eller bredde for at skabe mindre rum, og dermed tjener det navnet modulære. Vi sælger også et gennemsigtigt frontdæksel med disse skuffer. Se hurtigt på produktspecifikationerne for en bedre forståelse af vores produkter.

Andre specifikationer

Bortset fra tunge arbejdspladsmiljøer kan disse småtingskasser også bruges i firmaer, hvor der kan være behov for at opbevare ofte brugte genstande som f.eks. Viskelæder, blyanter, penne og så videre. Du kan købe de små kasser i forskellige farver og bruge farvekodning til at gemme forskellige varer. Vi sælger disse beholdere lavet af tre materialer: HD polyethylen, polyethylen og polypropylen. Udover disse produkter sælger vi en bred vifte af andre plastkasser, der bruges til opbevaring og transport, som f.eks. Transportvogne, hjulbassiner, papirkasser, opbevaringsholdere og hylder mv. Klik på de individuelle produkter for flere specifikationer, så du kan vælge de bedste produkter til dine krav.