Praktiske opbevaringskasser til lager

Vores robuste opbevaringskasser tåler mange slags syrer og olier. De er meget velegnede til småtingsopbevaring på værkstedet eller lageret. Kasserne er lavet i polypropylen, som er et stærkt materiale, der passer perfekt til hårde miljøer og hård håndtering. Materialet er dermed et rigtig godt valg til langt de fleste miljøer.
De pladsbesparende lagerkasser kommer i blå farve og kan suppleres med skillevægge, der fås som valgfrit tilbehør. Med plastkasserne har man et godt overblik over indholdet, og det er let at strukturere sine materialer. Vores praktiske opbevaringskasser kan købes enkeltvis efter behov. Kasserne er udstyret med etiketholder og kassestop.
Kasserne er perfekte til lageropbevaring, når der skal skabes struktur over redskaberne. Det store frontgreb gør det let at trække kassen ud og få adgang til indholdet. Skab overblik over alle de vigtige ting der skal bruges på arbejdspladsen med disse praktiske opbevaringskasser fra AJ Produkter.

Udnyt dine plastkasser til værksted

Vores plastkasser kan sammensættes på den måde, man selv ønsker ved at købe flere enkeltvis. Der findes både lange og korte plastbokse til opbevaring, såvel som store og små plastkasser. På værkstedet kan disse kasser bruges til eksempelvis søm, skruetrækkere og andet mindre værktøj. De virker perfekt til både arbejdspladsen eller hjemmeværkstedet, hvor man har brug for at organisere sine materialer effektivt.
Kasserne kommer enkeltvis, eller i 20- eller 30-pak. Vælg den pakke der passer til dine opbevaringsbehov. Plastikkasserne kan bruges til al slags opbevaring, da de er fleksible og slidstærke. Så er du også sikret, at de holder i mange år.

Let opbevaringsløsning med en plast kasse fra AJ Produkter

Med en lagerkasse fra AJ Produkter har man altid sine redskaber sorteret og lettilgængelige. Det har aldrig været nemmere at skabe overblik over materialerne. Den klassiske, blå farve er stilren og passer ind i de fleste slags værksteder og lagerbygninger.
Kasserne er nemme at tilgå og store nok til at rumme mange typer materialer og værktøj. Få overblik over de forskellige indholdstyper med etiketholderne – på denne måde kan man skabe en god struktur over alle sine ting.