Øg strukturen med en sortimentskasse til værksted

Skab overblik over mindre værktøj og materialer på arbejdspladsen med sorteringskasserne fra AJ Produkter. Med en sortimentskasse har man overblik over alle sine redskaber og kan hurtigt finde dem frem, når de skal bruges. Vores fine blå sorteringskasse passer ind i mange slags lokaler takket være det stilrene design. Med det væghængte artikelskab sparer man masser af gulvplads og får samtidig skabet op i øjenhøjde, hvilket er med til at sikre en ergonomisk arbejdsmåde.
De transparente skuffer gør, at man kan se indholdet, hvilket leder til en effektivisering af arbejdsflowet. Vi tilbyder en række forskellige sortimentskasser til både kontor og værksted. De små sorteringskasser kan desuden bruges til en lang række forskelligt indhold såsom LEGO, perler, skruer eller lignende småopbevaring. Kun fantasien sætter grænser for, hvad man kan putte i sorteringskasserne.

Multifunktionelle sorteringskasser til ethvert formål

Vores udvalg af sorteringsbokse kommer i mange forskellige størrelser – derfor kan du finde præcis den sortimentskasse, der passer til dine behov. Vi har blandt andet store stativer med hjul, karruseller med plastkasser og væghængte artikelskabe. Uanset om fleksibilitet eller pladsbesparelse er det vigtigste for din arbejdsplads, så har vores sortiment det, du søger.
Vores forskellige opbevaringskasser skaber fleksible opbevaringsløsninger til mange typer virksomheder – store som små. Med karrusellen har man en lettilgængelig opbevaringsløsning med nem adgang til alt indholdet. Det har aldrig været nemmere at organisere arbejdspladsen. Med de multifunktionelle sorteringskasser er det nemt og sjovt at skabe orden i sagerne på arbejdspladsen.

Skab overblik med en sortimentskasse i høj kvalitet

Med sorteringskasserne fra AJ Produkter har man altid alle sine vigtige arbejdsredskaber lige ved hånden. En struktureret arbejdsplads hvor alt har sin egen plads, kan være med til at styrke effektiviteten og endda arbejdstrivslen. Kom derfor i gang med at organisere, strukturere og effektivisere jeres interne orden og struktur med vores alsidige udvalg af praktiske sorteringsmuligheder.
Sorteringskasserne hjælper med at holde styr på smådele på værkstedet, kontoret, hjemmet eller på lageret. Med disse praktiske opbevaringsløsninger har man altid styr på de mange smådele, som man bruger i hverdagen. Skabene kan indeholde store mængder indhold – derfor er der plads til de mange småting på arbejdspladsen, som ofte ligger og flyder eller er blevet decideret væk. Med en sorteringskasse har du altid styr på selv de helt små ting, der hurtigt bliver væk, så du altid kan finde dine små redskaber hurtigt.