Fødevarekasser

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Opbevar fødevarer bedst med fødevarekasser

Man kan tænke, at opbevaring er opbevaring, men her tager man fejl, hvor selvom det med en del ting ikke betyder så meget, hvilken type opbevaring man benytter sig af, er det anderledes med eksempelvis fødevarer, altså madvarer. Når det gælder varer, der i sidste ende skal spises, er der strenge regler for, hvordan de opbevares.
Madvarer og ingredienser, der bruges til fremstilling af fødevarer, skal opbevares i kasser som er fremstillet specifikt til dette formål. En fødevarekasse kan betegnes som en kasse til mad og er godkendt til brug i forbindelse med fødevarer. Kassen afgiver dermed ikke farlige stoffer, hvis der eksempelvis lægges varme ting i kassen. Selvom der er tale om en plast kasse til mad, er der ikke tale om en madkasse, man kan have sin madpakke i.

Fødevare kasser efter dine behov

Uanset om der er tale om et slagteri, et lager, en restaurant eller en anden type virksomhed, der beskæftiger sig med fødevarer, er det af stor vigtighed udelukkende at benytte en godkendt kasse til opbevaring af mad, så man er sikker på, at fødevarerne ikke tager skade eller blive kontamineret med stoffer fra kassen.
Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af fødevarekasser som er godkendt til at opbevare fødevarer i.

Bæredygtig fødevarekasse

Også i fødevareindustrien arbejdes der med bæredygtige løsninger for at bidrage til et mindre CO2-udslip og i sidste ende at bremse klimaforandringerne, så også kommende generationer har en beboelig klode.
Når det gælder fødevarekasser, findes der kasser, der er fremstillet af genbrugsmaterialer og på den måde i et vist omfang er bæredygtige. Man er dog også kommet langt ved blot at bruge sine fødevarekasser af plast igen og igen fremfor at benytte pap eller flamingo som kun holder kortvarigt og derefter må kasseres. En godkendt fødevarekasse af plast kan bruges igen og igen og kan derfor siges at være et bæredygtigt valg frem for kasser, der kun kan bruges én gang.

Stort udvalg af forskellige fødevarekasser

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af fødevarekasser i forskellige størrelser, udformninger og farver, og her kan du med sikkerhed finde de kasser, du har behov for, uanset om det er til håndtering af dagligvarer på onlinesupermarkedets lager eller et andet sted.
Gå på opdagelse i vores sortiment og bestil allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og assistere, hvis du har spørgsmål til vores fødevarekasser eller andre af vores produkter.