Gør hverdagen lettere med en elefantfod

Hvis du har et lager, er elefantfoden et fantastisk redskab. Det er en nem lille skammel, som man kan bruge til at nå de øverste hylder på en hurtig og sikker måde. En elefantfod bruges bedst i butikker eller i det private med små lagre. Det er altså ikke den oplagte skammel til store lagre med lagerreoler såsom pallereoler. Dog er den oplagt til kontoret, hvor man eksempelvis har en kassereol. Med en elefantfod kan man nemt hente det man skal bruge, også selvom man ikke er specielt høj.

Elefantfod i plastik eller metal

I modsætning til stiger, bruges elefantfødder normalt på steder hvor man har kunder. Du kan selvfølgelig også bruge den på kontoret, men butikker har særlig stor nytte af en elefantfod skammel. Hvis du bruger din elefantfod i en butik, er det vigtigt at materialerne og designet passer til dit resterende butiksinventar. Det kan være at du har nogle butiksreoler eller eksponeringskurve i metal, og i dette tilfælde er det naturligvis oplagt med en elefantfod i samme materiale og farve. Dog er plastik at foretrække i mange situationer, da dette ikke skader gulvet og gør den lettere i vægt. Derfor kan du altid købe en elefantfod i en farve der passer, hvis du ikke ønsker metal.

Praktisk og sikker elefantfod skammel

Det kan umiddelbart lyde farligt med hjul på en elefantfod. Det er nu engang et redskab som man bruger til at stå på, og de fleste ved at man ikke må stå på for eksempel en kontorstol. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig om, da hjulene er fjederbelastede, hvilket betyder at de trækker sig op, når man lægger vægt på dem. Af denne årsag er der ikke noget farligt ved at bruge elefantfødder med hjul. Desuden er elefantfødders hjul lavet til at glide på alle overflader, så du ikke skraber gulvet. Det er smart og gør samtidig, at du ikke beskadiger gulvet, om det så er på kontor eller i butik. Altså kan elefantfødder faktisk mere end man lige går og tror. Desuden er det også en særdeles billig løsning til lageret. Du kan nemt tilgå alle hylder ved at investere i en elefantfod – hvilket samtidig kan gøre at ekspedition af dine kunder kan udføres hurtigere.