Ergonomisk tilbehør

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Ergonomisk tilbehør der forbedrer arbejdsmiljøet

Hos AJ Produkter vil vi gerne være med til at sikre et godt arbejdsmiljø og derfor tilbyder vi et stort udvalg af ergonomisk tilbehør til kontoret. Vores tilbehør hjælper dig til en bedre hverdag, hvor du sidder og står ergonomisk korrekt, samtidig med at du aflaster kroppen bedst muligt. Mange der dagligt arbejder ved et skrivebord, glemmer at tænke på ergonomien i den travle hverdag. Men med vores ergonomiske tilbehør, vil du dagligt blive mindet om at sidde og stå korrekt, så du får en sundere og mere komfortabel hverdag.

Funktionelt ergonomisk tilbehør til en bedre hverdag

Med det rette ergonomiske tilbehør, vil du opnå en hverdag med mere energi og større komfort. Det kan være hårdt ved kroppen at sidde ned hele dagen, men med vores funktionelle produkter, kan du sikre at du sidder ergonomisk korrekt og belaster kroppen mindst muligt. Vi anbefaler desuden at du står op flere gange i løbet af dagen og hertil tilbyder vi selvfølgelig også ergonomisk tilbehør, som aflaster kroppen når du arbejder stående. Selv små tilføjelser til din arbejdsstation kan gøre en stor forskel, så tag et kig på vores ergonomiske tilbehør og se hvad du kan tilføje, for at få en bedre hverdag.

Aflast kroppen med underarmsstøtte og aflastningsmåtte

Uanset om du arbejder siddende eller stående, kan det være en belastning for kroppen. Vi anbefaler at du skifter arbejdsstilling ofte og tilbyder derudover ergonomisk tilbehør, der kan forbedre din arbejdsstilling - både når du sidder og står. Et godt valg til stående arbejde er vores aflastningsmåtter, som har en stødabsorberende effekt, der aflaster ben, knæ og ryg. Til siddende arbejde kan vi anbefale vores underarmsstøtte, som aflaster underarme og håndled. Med de rette tilføjelser kan du passe bedre på dine muskler og led, så du undergår skader og altid er komfortabel på arbejdspladsen.

Ergonomisk arbejde med tabletholder og holder til bærbar

På de fleste kontorer arbejder man ofte med bærbare computere og tablets. Men mange sidder desværre ikke ergonomisk korrekt og det kan på sigt føre til at man får gener eller skader. Hyppige problemer er hovedpine, nakkesmerter og rygsmerter, som blandt andet kan skyldes at computerens vinkel er forkert i forhold til dig. Her kan en tabletholder eller en holder til en bærbar computer, være med til at justere vinklen for dig. Med dette ergonomiske tilbehør sikrer du, at du ikke kigger for meget nedad, hvilket forbedrer din positur og forebygger skader.

Hold styr på fødderne med balancebræt og fodstøtte

Når du sidder ned, med fødderne plantet i gulvet, kan dine fødder nemt blive låst fast i samme stilling. Bruger du i stedet en fodstøtte, så kan du justere vinklen for dine fødder løbende, idet den følger dine bevægelser. Det er med til at aflaste fødder og ben, samtidig med at det hjælper dig med at variere din arbejdsstilling. Når du står op, kan du sørge for ekstra bevægelse med et balancebræt, som træner din balance, dine hofter og dine benmuskler, samt giver dig en bedre holdning. Prøv vores forskellige ergonomiske tilbehør og oplev hvordan aflastning og mere bevægelse, vil give dig en bedre og friskere hverdag. Gå ikke glip af disse kategorier Hæve sænkeborde Kontorstole Skrivebordstilbehør Kontormaskiner