Praktisk skærmholder til skrivebord

Vil du gerne have frigjort plads på dit skrivebord? Så har vi de helt rette redskaber til opgaven lige her. Vi tilbyder en række forskellige skærmholdere til skrivebordet, som kan bruges både på arbejdet eller på hjemmekontoret. Skærmholderen fra vores produktsortiment kommer i klassiske lyse farver, hvilket gør, at de passer ind i mange slags kontormiljøer.
Vi har skærmholdere til 1 skærm og skærmholdere til 2 skærme. Ønsker man at have skærmholdere til 3 skærme, kan man vælge at komplementere dobbeltskærmen med en enkeltskærm. Tre skærme på kontoret er ofte en oplagt mulighed, når man arbejder i mange programmer samtidig.
Dobbeltskærmen kan også være en fin løsning til den, som arbejder med grafisk design. Med de to skærme har man mulighed for at multitaske og hele tiden have overblik over sit arbejde. Armene kan flyttes fremad, bagud eller til siderne, så du altid er sikret maksimal fleksibilitet i dit arbejde.

Ergonomisk skærmholder til ethvert behov

Skærmarmen har en enkel justering af højde og vinkel, så man nemt kan opnå en ergonomisk siddeposition foran skærmen. Med denne skærmholder til PC kan man frigøre skrivebordsplads og indstille skærmen i den perfekte arbejdsstilling. Ved brug af skærmholderen kan man justere monitorarmen og på den måde opnå den bedste højde og vinkel på sin skærm, så man undgår trætte øjne og mindsker belastning af ryg og nakke.
Det er vigtigt at prioritere en afslappet og sund siddestilling ved skrivebordet for at skåne sin krop i hverdagen. Med den ergonomiske skærmholder kan man indstille skærmens position i løbet af dagen efter behov. Det har aldrig været mere simpelt at opretholde en god og sund arbejdsposition ved skrivebordet.

Pladsbesparende holder til skærm

Ved at flytte skærmene væk fra skrivebordet får man frigjort meget arbejdsplads. Denne plads kan udnyttes til at dekorere skrivebordet med små planter eller billedrammer. Det kan også bruges som opbevaringsplads med æsker, mappeholdere eller lignende til dine arbejdsredskaber, så de altid er lige ved hånden, når du skal bruge dem.
Når pladsen frigøres på skrivebordet, har man mere plads til at arbejde effektivt. Med skærmholderne slipper man for monitorfødderne, der optager meget plads på skrivebordet. På den måde kan du udnytte pladsen ligesom du ønsker uden at være begrænset af skærme på din arbejdsstation, der står og fylder.