Optimér arbejdsdagen med et vippebræt/balancebræt til kontor fra AJ Produkter

Et balancebræt er et perfekt ergonomisk supplement til kontoret eller andre typer arbejdspladser med meget stillesiddende arbejde. Med balancebrættet kan man træne og styrke sin krop, mens man arbejder. Det bliver både sjovere og fysisk sundere at arbejde med brugen af et balance– eller vippebræt. På balancebrættet kan man lave forskellige øvelser, som styrker forskellige dele af kroppen, samtidig med at man får en mere ergonomisk arbejdsstilling.
Vippebrættet kan bruges som en del af arbejdsdagen, men også som en sjov pauseaktivitet. Man kan eventuelt samle alle på kontoret til lidt træning på balancebræt i en cirkel – så får man også en sjov social aktivitet på sin arbejdsplads.

Få et ergonomisk arbejdsmiljø med et balancebræt

Balancebrættet fra AJ Produkter medvirker til et mere aktivt arbejdsmiljø på kontoret. Brugen af balancebrættet øger blodcirkulationen og hjælper med at styrke balanceevnen, samt hofte- og benmusklerne under lang tids stående arbejde.
Det ergonomiske balancebræt med kugle medvirker til, at man står på en dynamisk måde i løbet af arbejdsdagen. På den måde slår man to fluer med ét smæk ved at styrke kroppen, mens man får lavet sit daglige arbejde. Vi anbefaler i den forbindelse vores hæve sænkeborde som supplement til vores effektive balancebræt, så du er sikret et ergonomisk kontormiljø for både dig og dine medarbejdere.

Træning og øvelser med vippebræt

På vippebrættet kan man desuden lave øvelser eller træning, der medvirker til en sundere krop og et godt helbred, mens man er på arbejde. Når man laver øvelser på vippebrættet, kan man styrke balanceevnen og samtidig øge ens blodcirkulation. Muskler, arme, ben, hofter, ankler og ryg bliver styrket, og man får også en bedre kropsholdning og balanceevne på sigt.
Med øvelserne på balancebrættet undgår også mange skader og kropssmerter, som man kan få, når man sidder for længe ned ad gangen. Har man stillesiddende arbejde ved skrivebord, kan det være en god idé at tage små pauser til at træne på balancebrættet. På den måde styrker man sin krop på lang sigt, hvilket er en fordel, når man har et stillesiddende arbejde.