Fødevaregodkendte køkkenreoler til køle- og fryserum

Skal du opbevare fødevarer i et køkken, f.eks. i en restaurant, kantine, butik eller noget fjerde, så er en fødevaregodkendt køkkenreol vejen frem. De er din sikkerhed for at dine fødevarer opbevares korrekt. Der er nemlig flere regler, du skal være opmærksom på: Har du f.eks. uindpakkede fødevarer må de ikke stå op ad en væg, mens både indpakkede og uindpakkede varer ikke må stå direkte på gulvet. Med en solid reol i metal fra AJ Produkter er du godt på vej, da alle vores reoler lever op til de krav og standarder, der er for fødevareopbevaring. Det betyder blandt andet at reolerne kan tåle at stå i enten kølerum eller fryserum med temperaturer ned til -30o C. Vil du vide mere om reolerne og om de matcher dine behov, kan du læse om alle specifikationerne under hvert enkelt produkt.

Reoler med plasthylder for praktisk opbevaring og let rengøring

Alle vores reoler til køkkener er skabt i et metalstel og har plasthylder til selve fødevareopbevaringen. Det galvanisererede stålstel gør reolerne så robuste, at de kan løfte op til 180 kg. Og plasthylderne har perforeringer for at eventuel væske kan løbe igennem – ligesom at støvet har sværere ved at lægge sig. På den måde bliver hylderne mere hygiejniske end standardhylder uden perforeringer. Derudover kan hylderne nemt løftes fra bærebjælkerne, så der kan gøres grundigt rent på hele reolen. Hvis din reol udelukkende skal så i kølerum, og ikke fryserum, har du mulighed for at vælge plasthylderne i flere farver. Det kan være, at det giver mening at have reoler med hylder i flere farver, hvis du f.eks. skal opbevare forskellige typer af madvarer, og gerne vil holde styr på det ved farvesortering. Skal du derimod bruge en reol til et fryserum, skal du alene kigge efter vores reol med grønne hylder, da denne reol er den eneste, der kan tåle ned til -30o C.

Fleksible reolsystemer, der kan udbygges

Hvilken reol, du skal vælge til dit køkken, afhænger af dine ønsker og behov. Vores køkkenreoler kommer nemlig i flere varianter, og du kan tilpasse dem på flere måder. Du kan, udover at vælge mellem flere farver, vælge reolerne i flere dybder, så de passer til den plads, du har at gøre godt med. Får du mere plads eller ændrer dine opbevaringsbehov sig, så har du mulighed for at tilkøbe påbygningssektioner, der nemt kan kobles til grundsektionerne. De ekstra sektioner kommer kun med én gavl og bliver dermed en forlængelse af den eksisterende reol og ikke en ny separat reol. På den måde kan du udnytte rummet og få mest muligt ud af din opbevaringsplads. Du kan selvfølgelig også vælge at sammensætte flere grundsektioner, hvis du ønsker at have separate reoler. Ligesom med grundsektionerne kan du vælge påbygningssektionerne i flere dybder – så det er blot at sikre, at du vælger den rigtige størrelse.

Fleksible køkkenreoler og reoler til kølerum

Vores køkkenreoler til fødevarer er smarte og fleksibelt indrettet, for at gøre dem alsidige for dig. Har du brug for reoler til kølerum, så er vores reoler også egnede til dette. Reolerne har hylder som kan placeres netop som du ønsker det og som du altid kan rykke rundt efter behov. De perforerede plasthylder kan tages af og rengøres nemt, så hygiejnen altid er i top. Skal du på et tidspunkt udvide dit fødevarelager, så kan du tilkøbe smarte påbygningssektioner, som passer til dine eksisterende reoler. På den måde bliver dit lager tilpasset din forretning og du kan udnytte pladsen helt som du vil. Du finder både køkkenreoler, reoler til kølerum og påbygningssektioner til, her på siden.

Reol til køkken - hvilken skal du vælge?

Hvilken reol til køkkenet du skal vælge, afhænger helt af dine ønsker og behov. Vores køkkenreoler kommer i flere forskellige varianter og du kan tilpasse dem på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis vælge forskellige dybder alt efter størrelsen på dit lager og dine varer og du kan endda også vælge hvor stor belastning visse hylder skal kunne holde til. Dette vælger du under hver enkelt model. Desuden har vi reoler i forskellige højder, alt efter hvor meget du vil udnytte rummet i højden. Tag et kig på de forskellige køkkenreoler her på siden og er du i tvivl om hvilken du skal vælge, så må du hellere end gerne kontakte os, så vi kan hjælpe med at finde den rigtige løsning for dig.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe