Brug butiksreoler til at fremhæve dine varer

Har du en butik, så er det er det vigtigt at fremhæve dine varer på bedste vis og her kan butiksreoler være en god løsning. Vores løsninger er både fleksible og tilpasningsvenlige, hvilket gør det til en leg at indrette din butik. Sortimentet dækker både over reoler til at stille op ad væggen og fritstående reoler, som kan stilles midt i rummet og have display af varer på begge sider. Butiksreolerne er produceret i metal og i en høj kvalitet, så de kan holde i mange år frem. Udover de tilpasningsvenlige butiksreoler, finder du her på siden brandsikre skabe, som passer til de øvrige elementer. Kombinér dem med vores eksponeringskurve og få dine varer udstillet bedst muligt.

Butiksreoler er et vigtigt element i butiksindretningen

Dine butiksreoler kan være medvirkende til at skabe salg i din butik og netop derfor er det afgørende, at du vælger den rette løsning. Med butiksreoler kan du placere dine varer strategisk, så du kan medvirke til at bestemme dine kunders rejser, når de går rundt gennem butikken. Varernes placering har nemlig stor betydning for salget og den rette butiksindretning kan endda være med til at øge salget. Skab en sælgende indretning af butikken med vores butiksreoler, kombinér det med dit salgspersonale og du vil få det bedste udgangspunkt for at sælge flest mulige varer.

Tilpas dine butiksreoler til din butik

Når du vælger dine butiksreoler, så kan det godt betale sig at vælge en fleksibel løsning. Dit varesortiment kan være skiftende over tid og så er det en god idé, at du ikke er låst fast med en specifik indretning. Med vores butiksreoler kan du forholdsvis simpelt rykke rundt på de forskellige elementer og eksempelvis tilpasse hyldehøjden på de forskellige hylder, så de kan passe til forskellige varer. Det giver en fleksibel løsning som kan holde i mange år. På den måde slipper du for at skifte ud i dit inventar, for at tilpasse til nye varesortimenter. Find dine favoritter blandt vores butiksreoler og kom godt i gang med at skabe en sælgende butiksindretning. Mangler du kurve og vogne, finder du også dette her på siden. Vi har alt det du mangler, når det kommer til butiksinventar.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe