Rengøringsudstyr til inde og ude

få et vindende omklædningsrum

Syv trin til et vindende omklædningsrum

Læs vores guide

Fejemaskiner til virksomhed

Driver man en større forretning, som strækkes over et stort areal, er det fornuftigt med en fejemaskine. Disse er nemlig anderledes fra en almindelig støvsuger, da de kan opsuge større affald og samtidig har en utrolig kraftig suge- og fejevne. Dette gør dem også anvendelige til brug i industri. De kan bruges til mange forskellige ting, men er da særligt praktiske til lagerbygninger. Her kan du nemt feje omkring lagerreoler og pallereoler med vores manuelle fejemaskiner. Deres høje ydeevne gør det også muligt effektivt at rengøre, selvom der har været gang i pakkebordene hele dagen.

Praktiske moppevogne

Når der skal rengøres store arealer, er det særdeles praktisk med rengøringsvogne og moppevogne. Disse tillader nemlig brugeren at medtage alt det nødvendige udstyr, uden at skulle løbe frem og tilbage. Det sparer tid, og sørger for rengøringen bliver udført optimalt. Desuden kan disse købes i forskellige størrelser og med mange egenskaber her hos os. Du finder rengøringsvogne som er kompakte, og derved kan opbevares nemt, men dertil finder du også moppevogne, som er lavet med effektivitet i fokus. Hvis man driver en forretning, ligegyldigt størrelsen, er det altid at fortrække virksomhedens essentielle opgaver kan udføres effektivt og korrekt. Dette kan du forvente, når der bliver investeret i en moppe- eller rengøringsvogn.

Dispenser til papir

Når man driver en virksomhed, er det fuldkommen essentielt at opretholde et sundt miljø. Her er der mange ting som indgår, men noget af det vigtigste er nu engang rengøring og hygiejne. Et sted hvor det er særligt vigtigt at holde hygiejnen i en virksomhed er naturligvis toilettet. Til dette skal man sørge for at holde det rent, ved regelmæssig rengøring. Vi forhandler produkter til selve rengøringen, men også til at gøre det hele nemmere. Hvis du gerne vil holde hygiejnen i top, er det oplagt at bruge en papirdispenser, da dette nedsætter risikoen for bakteriespredning. Brugerne af disse kan nemlig tage den ønskede mængde papir, helt uden at skulle befamle det resterende papir. Med disse har du altså muligheden for at forbedre hygiejnen, helt uden at investere yderligere i rengøring. Til toilet og andre steder i virksomheden kan du også drage nytte af vores affaldsbeholdere, eller en tip-container. Sådan at man nemt kan skille sig af med eventuelt affald produceret fra dispenseren.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe