Derfor skal du købe din gulvmoppe hos os

Hos AJ Produkter er vi eksperter i udstyr til arbejdspladser – inklusive rengøringsudstyr. Når du køber en gulvmoppe hos os, er du derfor sikret god kvalitet og lang holdbarhed. Og lever produkterne ikke op til dine forventninger, får du altid 14 dages returret og 7 års garanti på alle køb hos os. Køb nemt online eller kontakt os for rådgivning.

Gulvmoppe med spray for effektiv rengøring

Er du på udkig efter en gulvmoppe, der kan hjælpe med supernem og effektiv rengøring – så er en gulvmoppe med sprayfunktion muligvis svaret. Med en indbygget væskebeholder i moppeskaftet slipper du for at have en spand med vand ved siden af. I stedet trykker du blot i håndtaget på skaftet for at spraye vand ud på gulvet. På den måde bliver rengøringen nemmere og mere skånsom for dig som bruger, da du slipper for at skulle flytte en tung spand med vand rundt efter dig. Ved første køb af gulvmoppe med spray får du alt, hvad du skal bruge med: moppe, moppestativ og beholder til væske. Med tiden kan det dog være nødvendigt at supplere med nye mopper – dem og meget andet rengøringsudstyr kan du finde her på hjemmesiden.

Slidstærke mopper i mikrofiber

Vores moppeklude er enten 100% mikrofiber eller delvist mikrofiber. Det er et yderst slidstærkt materiale med høj absorberingsevne og er modstandsdygtigt overfor de fleste kemikalier. Mopperne kan sagtens tåle at blive vasket ved høje temperaturer i vaskemaskinen igen og igen – så du kan sikre den gode hygiejne og de flotteste rene gulve. Kombinationen af høj rengøringsevne og lang holdbarhed gør mikrofibermopper til et meget omkostningseffektivt alternativ. Og når de ikke kan mere, så kan du let klikke nye mopper hjem her fra siden. Det er dog vigtigt at være opmærksom på at den type gulvmoppe, du vælger, også passer til dine gulve. Nogle af vores mopper bør f.eks. ikke anvendes på olie- og sæbebehandlede trægulve, når de er våde, mens andre godt kan bruges til det.

Professionelle gulvmopper til rengøring i dybden

I AJ Produkter går vi højt op i, at du har det godt på arbejdet. Derfor skal udstyret også være professionelt og i orden. Vi tilbyder derfor bl.a. et moppeskaft, der kan sikre god ergonomi under arbejdet. Skaftets længde kan nemlig justeres i længden – perfekt, hvis I er flere, der benytter de samme gulvmoppeskafter eller din egen højde ikke matcher standardlængden på et skaft. Arbejder du med rengøring professionelt, står du muligvis også for selv at holde dine redskaber – som f.eks. mopper – rene. Til det har vi forskelligt tilbehør til tøjvask, som kan hjælpe med at håndtere dette. Det kan også være du står for at tømme affaldsspande, og gerne vil gøre den proces endnu mere effektiv med et af vores systemer til affaldssortering.

Køb let og enkelt din gulvmoppe hos AJ Produkter

Køb og brug af gulvmopper skal være lige til – og bare fungere. Derfor er vores udvalg af gulvmopper begrænset til enkelte modeller – men de mest nødvendige – så du kan komme hurtigt videre. Bestil enkelt her på hjemmesiden og kontakt os gerne på chatten eller telefonen, hvis du har spørgsmål. Vi tilbyder hurtig levering og 14 dages returret på alle produkter.