Affaldsposer og affaldssække

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Affaldsposer til håndtering af affald

Affaldsposer er et nødvendigt køb til håndtering af affald, sammen med dine affaldsbeholdere. Til affaldshåndtering benytter man som regel plastikposer, da disse er de mest prisvenlige og praktiske. Plastik er nemlig ikke blot en af de billigste materialer, men indeholder også egenskaber man ikke finder i andre typer affaldsposer. Papirsposer kan være et godt valg af hensyn til miljøet, men de er mere skrøbelige og ikke vandtætte. Derfor forhandler vi et stort udvalg af forskellige plastikposer, som kan købes i alverdens farver, størrelser og dimensioner. Desuden findes der også mange forskellige typer plastik til dine affaldsposer. Her på siden finder du nemlig også komposterbare poser, som er lavet i nedbrydelige materialer. Det smarte ved disse poser er, at de kan bruges til genanvendelse, for eksempel som kompost. Dette er særligt velegnet til diverse biologiske fødevarer, også kaldet bio-affald.

Affaldsposer til stativ

Her hos AJ Produkter forhandler vi mange produkter til at opretholde et sundt miljø på arbejdspladsen. Dette inkluderer bvores tip-containere og tøndetilbehør. Dertil finder du også praktiske affaldssækkestativer, som fungerer perfekt sammen med vores affaldsposer og affaldssække. De fungerer således, at du nemt og bekvemt påsætter din pose i hængslerne og så kommer stativet også med et låg. Desuden har flere af dem hjul, som gør det nemt at køre skraldet til en affaldsbeholder. Det smarte ved disse er nemlig, du kan placere din affaldspose heri, og nemt tage den ud. Stativerne er nemlig uden sider, og det betyder derfor, at du ikke behøver at vende bunden i vejret på stativet. Dette står i kontrast til en almindelig skraldespand, eller anden affaldssortering, hvor det er nødvendigt at vende hele beholderen for at tømme den.

Sorte affaldssække

Sorte affaldssække har længe været en standard indenfor affaldssække. Det skyldes flere forskellige ting, såsom at de er slidstærke, og at man ikke kan se indholdet. Hvis man er erhvervsdrivende, sker det ofte at man har affald, som ikke kommer andre ved. Til dette formål er det naturligvis helt oplagt med en sort affaldssæk. Man har ikke nødvendigvis noget at skjule, men sorte affaldssække er en god idé, hvis du ønsker at skille dig af med affald uden tilskuere. Desuden forhandler vi også gennemsigtige affaldssække. Dette er særligt praktisk da flere genbrugssteder har krav om at poserne skal være gennemsigtige. Derfor kan det anbefales at købe både gennemsigtige og sorte poser, da de hver især har deres egne fordele.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe