Affaldsposer

kontorindretning case

Opskriften på et aktivt kontor: arbejd hvor hjernen er, ikke hvor skrivebordet står

Læs mere

Køb slidstærke affaldsposer hos AJ Produkter

Vores kerneværdier er funktionalitet og kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det gælder selvfølgelig også for vores affaldsposer. I vores store udvalg finder du derfor robuste poser i plast og papir, som kan holde til lidt af hvert. Vi er eksperter i arbejdspladser – også når det gælder affaldsposer. I AJ Produkter kan vi hjælpe både store og små virksomheder, og vi rådgiver dig gerne.

Affaldsposer eller affaldssække – hvad skal du bruge?

Det er egentlig ikke fordi, der er den store forskel på, om du vælger at gå med en affaldspose eller en affaldssæk. Som udgangspunkt er en affaldspose en smule mindre end en affaldssæk. Så hvis du ikke har så meget affald igen, eller bare har flere mindre papirkurve, så er det vores affaldsposer, du bør kigge efter. Har du derimod større eller måske endda rigtig store mængder affald, så er det bedre at kigge efter vores affaldssække. Til lager og industri er det typisk affaldssækkene, der er brug for, da de kan holde til mere og har mere plads. Vi forhandler poser og sække i forskellige farver, så de nemt kan tilpasses din affaldssortering.

Hvor mange liter skal din affaldspose kunne holde til?

Når du skal købe dine affaldsposer eller sække, så er det en god idé at overveje om posernes maksimale literindhold stemmer overens med det, som du skal bruge dem til. Det kan nemlig spare dig for at skulle bruge unødig mange poser, hvis du vælger den rigtige størrelse fra start. Til de mindre skraldespande i køkkener o.l. er affaldsposer med plads til 30 liter typisk nok. På et lager eller et værksted skal du nok op over 100, eller endda flere hundrede, før det kan dække behovet. Her på siden finder du affaldsposer til det hele: fra de mere specielle størrelser til de klassiske sække i 125 liter i sort eller transparent til de ekstra store med plads til op til 660 liter. Vi tilbyder naturligvis også affaldsstativer til de forskellige affaldsposer.

Bioposer i mange størrelser

Udover affaldsposer i plast og papir tilbyder vi også bioposer, som er særligt velegnet til haveaffald og andre komposterbare materialer. Poserne er fremstillet i biologisk nedbrydeligt materiale og lever op til de europæiske standarder på området. Har I meget bioaffald, er der mulighed for at vælge poserne i op til 125 liter. Og selv i den størrelse er poserne stærke og holdbare, da de har "star-seal" svejsning i bunden. For at gøre sorteringen med bioposer endnu nemmere, kan du gå på jagt i vores store udvalg af produkter til affaldssortering.

Stort udvalg til mange behov

Det store udvalg af affaldsposer afspejler vores store sortiment her i AJ Produkter. Vi tilbyder nemlig mere end 15.000 kvalitetsprodukter til alle former for arbejdsplads. En stor del af vores produkter er altid på lager, så du kan være sikret hurtigst mulig levering og montering. Du er altid velkommen til at kontakte os ved spørgsmål eller hjælp til rådgivning – vores chat og telefoner er åbne alle hverdag mellem 8-16.

Gå ikke glip af disse kategorier

PapirkurveAffaldsstativerAffaldssortering