Affaldsbeholdere

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Styr på affaldet med affaldsbeholdere

Affaldsbeholdere er ikke noget nyt, idet vi længe har brugt dem både privat og på arbejdspladsen. Dog har vores behov ændret sig, i takt med at vi har fået større fokus på klimavenlighed. Dette ses eksempelvis i det stigende fokus på affaldssortering. Med affaldssortering har vores vaner ændret sig og det har også betydning for behovet for forskellige typer affaldsbeholdere. Måske har du endnu ikke fundet en god løsning til sortering af din virksomheds affald, men det kan du heldigvis finde her. Med gode affaldsbeholdere kombineret med rengøringsudstyr, er du sikker på at din arbejdsplads altid holdes pæn og ren.

Mange typer affaldsbeholdere

Hos os finder du et stort udvalg af affaldsbeholdere. Vores sortiment indeholder mange forskellige typer, både til indendørs og udendørs brug. Hvilken type du bør vælge, afhænger både af hvor affaldsbeholderen skal bruges og til hvilken type affald. Skal du bruge en udendørs affaldsbeholder, så kan du eksempelvis vælge en affaldscontainer. Skal du bruge en indendørs skraldespand, så er det måske en papirkurv, en skraldesækkevogn, eller måske et helt sorteringssystem der vil være passende. Vi har løsninger til det hele, så det er bare med at finde din favorit her på siden.

Udendørs affaldsbeholder

Har du brug for en udendørs affaldsbeholder, så har vi et stort udvalg af disse. De fås både i store og små størrelser og i forskellige typer. Du kan eksempelvis vælge den helt klassiske affaldsbeholder med hjul, håndtag og låg, som fås i flere forskellige størrelser. Disse er typisk velegnede til større mængder affald, eller til affaldssortering, hvis de inddeles med skillevægge. Har du brug for udendørs affaldsbeholdere til småaffald, f.eks. til et udeområde med borde og bænke, så kan en klassisk udendørs skraldespand anbefales. Det er denne type skraldespande du typisk vil se på diverse offentlige område, eller foran butikker. Disse fås både med og uden askebæger, så du kan frit vælge om du ønsker en samlet løsning, eller hellere vil holde affald og askebæger separat.

Grøn affaldsbeholder

Grønne affaldsbeholdere er klassiske og en variant de fleste kender. Vi tilbyder dem i flere forskellige størrelser, alt efter hvad du skal bruge dem til. De er produceret i robust plast, som gør dem ekstra holdbare og desuden gør dem velegnede til udendørs brug. Låget forhindrer uønsket lugt og sørger for at affaldet ikke tiltrækker dyr mm. Se vores udvalg af grønne affaldsbeholdere og vælg den størrelse der passer til dine behov.

Indendørs affaldsbeholdere

Har du brug for indendørs affaldsbeholdere, så har vi også et stort udvalg af disse. Her kan du vælge alt fra klassiske papirkurve, til hele sorteringssystemer, eller måske endda affaldsskabe. Disse forskellige affaldsbeholdere er oplagte til brug i kontormiljøer eller skoler og institutioner. Til badeværelser tilbyder vi de populære pedalspande, så gør det let at smide skrald ud uden berøring.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe