Praktiske affaldsvogn på hjul

Mangler du en praktisk og effektiv løsning til affaldet på arbejdspladsen? Hos AJ Produkter tilbyder vi praktiske affaldsvogne til håndtering af affald fra blandt andet have, industri eller byggepladser. Den fleksible og robuste tipvogn med hjul kan flyttes med truck eller med håndkraft. Tipcontaineren er ideel til transport af værktøj, jord, foder eller andre typer tunge materialer. Vognen er fremstillet af kraftigt pulverlakeret metal og har en kantforstærket beholder.
Dette gør beholderen yderst slidstærk og velegnet til daglig brug i hårde miljøer. Affaldsvognen er udstyret med to faste hjul forrest og et drejehjul bagerst for at sikre en god styreevne. Vognen har gaffellommer, hvilket gør det muligt at transportere den med en gaffeltruck. Denne alsidige vogn kan køres med enten håndkraft eller med truck, hvilket gør den velegnet til enhver slags transport.

Affaldsvogne til haveaffald eller restmaterialer

Med vores udvalg af affaldsvogne har man en god løsning til havearbejde såvel som byggeri og industri. Den store, gule affaldsvogn er lavet med kraftige metalplader og gribevenlige bøjlehåndtag på hver kortside. Den egner sig også som vogn til haveaffald såsom blade og græsafklip. Denne vogn er rummelig og let at håndtere, hvilket gør den behagelig at arbejde med.
Denne affaldsvogn er fremstillet med robuste metalplader. Vognen leveres med to faste og drejelige hjul for at gøre manøvrering lettere. Den kan udstyres med tre eller fire hjul efter ønske. Affaldsvognen er ikke udstyret med låg.

Smarte affaldsvogne til truck

Hos AJ Produkter finder du alt indenfor affaldshåndtering og rengøring. Find hurtigt og nemt den affaldscontainer eller rengøringsvogn som du skal bruge til arbejdspladsen. Vores smarte affaldsvogne kommer i friske farver og er lavet i robuste kvalitetsmaterialer. De gode hjul gør dem nemme at flytte efter behov. Køb en robust affaldsvogn til havearbejde, byggeri eller industri og effektiviser de daglige arbejdsopgaver på arbejdspladsen.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe