En flot dobbelt pedalspand til køkken og kontor i høj kvalitet

Uanset hvilket lokale eller formål du mangler en pedalspand til, så er en pedalspand utrolig praktisk i hjemmet såvel som i ethvert arbejdsmiljø, hvor man gerne vil hurtigt af med sit affald. Træd blot på fodpedalen - så skyder låget på skraldespanden op, så du nemt og ligetil kan smide dit skrald direkte i spanden, som efterfølgende lukker igen, når du fjerner foden.
Du kan få affaldsspande med flere beholdere, hvis du ønsker en praktisk pedalspand til affaldssortering. Nemmere og mere ligetil bliver det ikke at komme af med sit affald hverken i hjemmet eller på arbejdspladsen. Find en enkelt eller dobbelt pedalspand til køkken, kontor eller badeværelset i dag og effektivisér din affaldssortering og bortskaffelse af skrald og affald nemt og ligetil.

Pedalspand med 30 liter, 20 liter og helt op til 70 liter

Uanset hvilken pedalspand du er på udkig efter, kan du med garanti finde en pedalspand i vores sortiment, der kan imødekomme dine behov. Vi har en pedalspand med 30 liters kapacitet til dig, der har brug for en mellemstor pedalspand.
Er behovet mindre, kan du få en pedalspand til køkken eller badeværelse med 20 liter eller 15 liter. Har du brug for at komme af med meget affald hver dag, kan du også finde en stor pedalspand med 70 liters kapacitet i vores sortiment. Vi har en stor pedalspand til ethvert behov i vores sortiment, uanset om du skal have en lille eller stor pedalspand til hjemmet eller kontoret.

Find en lille eller stor pedalspand til affaldssortering

Hos AJ Produkter har vi et stort og alsidigt udvalg af skraldespande med fodpedaler, som passer til ethvert arbejdsmiljø. Du kan blandt andet finde en brandisoleret pedalspand eller dobbelt pedalspand med flere beholdere, som er ideelle til dig, der gerne vil sortere dit affald. Vi har både en lille og stor pedalspand, samt spande i mange forskellige farver. Leder du efter en helt klassisk, hvid pedalspand kan du derfor også finde det i vores sortiment, hvor du kan vælge farve på de fleste af vores modeller.
Mangler du en fin, lille pedalspand til badeværelse, kan du også finde små varianter i vores sortiment med kapacitet på 15 liter. Der er med andre ord en pedalspand til ethvert rum og ethvert behov i vores sortiment. Gå på opdagelse og find den helt rette affaldsspand med fodpedaler til dine behov.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe