Høj kvalitet til gode priser

Her hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af pedalspande i flere størrelse og til forskellige formål. Alle vores spande er i lavet i robust, god kvalitet så de kan holde til brug i lang tid og af mange. Vi garanterer derfor værdi for pengene, når du handler hos os. Udforsk udvalget her på siden eller kontakt os for rådgivning. Vi lover god service, altid 14 dages returret og 7 års garanti på alle produkter.

Køb pedalspande hos AJ Produkter

Affaldssorterer I på din arbejdsplads? Så findes der også flere pedalspande til det formål i vores sortiment. Du kan nemlig finde affaldsbeholdere med helt op til tre indbyggede pedalspande. Affaldssorteringen gøres herved let med forskellige farver på pedalerne, som du selv kan beslutte, hvad skal bruges til. For at gøre det endnu mere tydeligt kan der tilkøbes mærkater, som demonstrerer, hvilket affald der skal i hvilken beholder. Er du interesseret i se mere til din affaldssortering, så har vi i AJ Produkter et kæmpe udvalg af produkter til affaldssortering på alle former for arbejdspladser – fra kontoret og kantinen til lager og værksted.

Hvor skal du bruge din pedalspand?

Med et stort udvalg at vælge imellem, så kan det være en god idé at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvad ens nye pedalspand skal bruges til og hvilke funktioner, den skal have. Arbejder du f.eks. med brandfarligt affald, som skal smides ud, så er det vigtigt at vælge en affaldsspand, der kan tåle det. Derudover kan det være smart at overveje mængden affald. Smider I meget ud eller er I mange, der deler den samme spand, så er en stor model formentlig at foretrække. Er der ikke så meget affald og tømmes spanden dagligt, så er en mindre model, der ikke optager for meget plads, sandsynligvis et bedre valg.

Pedalspande i 30 liter – den perfekte størrelse

I vores sortiment finder du pedalspande i flere størrelser, så der er til forskellige behov. En god mellemstørrelse, som ideel på de fleste arbejdspladser, er vores pedalspand med 30 liters kapacitet. I den er der plads til det daglige skrald, hvis spanden tømmes cirka hver dag. For mange er det den ideelle måde at undgå skraldet hober sig op, og at der kommer lugtgener. Er I mange, der benytter spanden, er en 30 liters beholder, måske ikke helt nok, men hvis I har flere beholdere stående rundt omkring, er 30 liter typisk perfekt. Har I derimod meget lidt affald, eller er I bare gode til at sortere – så tilbyder vi også mindre spande til 15 liter.

Køb nemt i dag hos AJ Produkter

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvad vi tilbyder inden for pedalspande. Vi har typisk vores pedalspande på lager, så vi kan sikre hurtig levering. Alle vores produkter er lavet med kvalitet for øje, derfor tilbyder vi også 7 års garanti, hvis de mod forventning ikke skulle holde. Bestil nemt her på hjemmesiden eller skriv til os på vores online chat, så hjælper vi dig gerne gennem alt fra rådgivning af valg til køb.