Affaldsspande

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Find en papirkurv til kontor hos AJ Produkter

Hos AJ Produkter tilbyder vi et stort sortiment af papirkurve i forskellige flotte designs. Vi har alt fra retro papirkurve med låg, til moderne papirkurve i sort metal. Her finder du både store og små papirkurve til både indendørs- og udendørsbrug. Find nemt den perfekte papirkurv til kontoret her hos AJ Produkter.
Den moderne papirkurv med metalnet er både billig og stilren. Papirkurven har et stabilt design, som passer perfekt til kontormiljøet. Vi ved, at det ofte er de små ting, som gør en forskel. Derfor tilbyder vi et stort og varieret sortiment af alt fra papirkurve til affaldscontainere til et hvert behov.
Vores store affaldsbeholder i aintwood er beregnet til brug udendørs. Papirkurven er lavet i et trælignende plastmateriale og har et flot klassisk design. Papirkurven er velegnet til brug under overdækning. På denne måde undgår man, at regnvandet samler sig i affaldsbeholderen. Papirkurven kan komplementeres med forskellige låg, der også kommer i forskellige farver.

Billig sort papirkurv til enhver kontorindretning

Her finder man billige sorte papirkurve til mange formål. Køb en sort papirkurv med metalnet for et simpelt og ensartet look på kontoret. Har man brug for ekstra plads, er affaldsbeholderen i plast en god løsning. Den er let at rengøre og kan stables. Den kommer også i flere flotte farver, der gør affaldssorteringen nemmere.
Vores klassiske sorte affaldsbeholder har en tydelig affaldsmærkning, der gør papirkurven let at få øje på. Den kan monteres på stolpe eller væg, hvilket gør den meget tilgængelig og praktisk. Papirkurven har et retro udseende, der gør den meget iøjefaldende.

Alsidige papirkurve i plast

Med vores store sortiment af papirkurve i flotte designs, er der en god affaldsløsning til mange typer arbejdspladser. Find nemt og hurtigt den papirkurv som bedst opfylder virksomhedens behov. Hos os finder du alsidige papirkurve i store og små størrelser til både indendørs- og udendørsbrug. Alle vores papirkurve er lavet i robuste kvalitetsmaterialer, der giver en lang holdbarhed. Papirkurvene kommer i forskellige materialer – alt fra plast, til rustfrit stål og metal.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe