Skraldespande

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Praktisk skraldespand med låg til ethvert behov

Vi tilbyder et stort udvalg af skraldespande i mange forskellige størrelser og med forskellige funktionaliteter. En skraldespand med låg holder lugten fra affaldet inde og giver en robust opbevaring af affaldet. En skraldespand uden låg virker fint til kontoret, hvor der kun bliver afkastet papiraffald. Skraldespanden er udstyret med vippelåg, hvilket gør afkastning af affald hurtig og ligetil.
Vores flotte affaldsbeholder gør affaldstømning nem, og den kommer i mange flotte farvevariationer. Denne skraldespand fungerer godt til indendørsbrug på eksempelvis kontoret eller skolen. Brug flere af denne type som sorteringsskraldespande ved at købe dem i forskellige farver. Dette giver en nem og praktisk sorteringsløsning, når de forskellige farver placeres ved siden af hinanden.
Få en praktisk skraldespand til udendørsbrug med vores papirkurv. Denne lille skraldespand virker perfekt til skoler og offentlige områder. Denne vægmonterede skraldespand er enkel og er desuden udstyret med en smart åbning i bunden, hvor væske nemt kan løbe fra. Perforeringen i bunden lader vand og andre typer væsker løbe fra, i stedet for at samle sig inden i papirkurven.

Effektiv skraldespand til køkken, badeværelse, kontor eller andre rum

Her hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af forskellige skraldespande. Uanset om man har brug for en skraldespand til køkkenet, badeværelset, kontoret, skolen eller et helt andet type værelse, har vi en god løsning. Sjove skraldespande i flotte farver, eksempelvis vores model der fås i både grøn, gul, rød og blå farver. Disse sjove skraldespande er perfekte til brug på skoler, eller som en løsning til affaldssortering. Denne skraldespand virker perfekt til både indendørs og udendørsbrug.
Køb en simpel skraldespand uden låg til kontoret, eller andre arbejdsmiljøer hvor der primært henkastes papiraffald. Den lille skraldespand i aluminium tømmes nemt og virker perfekt til kontor eller hotel. Køb en lille skraldespand med låg til brug på badeværelset eller andre værelser – de holder lugten inde og gør det nemt at komme af med affaldet.

Få en affaldsbeholder i mange flotte farver

I vores sortiment af praktiske skraldespande har vi mange flotte modeller i mange farver. Vores skraldespande kommer eksempelvis i friske farver såsom grøn, gul, rød og blå. Disse skraldespande kan placeres i hvilket som helst værelse og kan bruges til effektiv affaldssortering. Kombiner din affaldsbeholder med forskelligt praktisk tilbehør; fx farvede låg, som viser hvilket affald, der skal i hvilken beholder. Den kan desuden komplementeres med et vægbeslag, der giver mulighed for at hænge beholderen op på væggen. Dette giver en pladsbesparende løsning, som frigør gulvplads. Har man et ønske om at kunne transportere affaldsbeholderen ved tømning og rengøring, kan den praktiske sorteringsvogn tilkøbes her hos AJ Produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe