Tipcontainere

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Tipcontainere i høj kvalitet

Hos AJ Produkter finder du et stort udvalg af tipcontainere, som gør det let at håndtere affald hurtigt og effektivt. Vores tipcontainere bruges ofte indenfor værksted og industri, hvor der er behov for at samle det restmateriale der opstår undervejs i arbejdet. Vi har tipcontainere i et bredt udvalg af størrelser, fra de små med en kapacitet på 150 liter, til de helt store som kan rumme hele 3000 liter. Se hele udvalget her på siden og find den variant der passer bedst til dine behov.

Effektiv affaldshåndtering med en tipcontainer

Håndtering af metal, træspåner, afskåret træ, grus, cement osv. bliver meget lettere, når du bruger en tipcontainer. På den måde kan du nemlig opbevare en stor kapacitet og du kan let flytte materialerne rundt med en truck. Vores tipcontainere er lavet til sikker og effektiv tipning, eksempelvis ned i en større container. Med en smart tippefunktion slipper du for at læsse indholdet ud af containeren med håndkraft og på den måde sparer du både tid og kræfter på at håndtere affaldet. Netop derfor er en tipcontainer et yderst populært valg, når der skal købes udstyr til industri og værksted.

Vippecontainer til truck

En tipcontainer kaldes også en vippecontainer til truck og dette skyldes at de to oftest er et rigtig godt match. Vippecontaineren er nemlig designet til at bruge med en gaffeltruck, særligt når materialet skal flyttes og læsses af. Her er det essentielt at vippecontaineren er robust, så den kan holde til tunge læs. Med solide materialer og en trykplade der er lavet til kraftfulde tryk, kan vores vippecontainere bruges til mange forskellige formål. En vippecontainer til truck fungerer ved at trykpladen på fronten trykkes ned, hvorefter containeren vil tippe. Når indholdet er tømt ud, eksempelvis i en større container, skal man blot bakke og vippecontaineren vil justeres til normal position. Det giver en mere praktisk arbejdsgang end med andre lignende maskiner, som eksempelvis en stabler. Vil du arbejde smartere i hverdagen, så er en vippecontainer til truck klart at anbefale, sammen med vores øvrige tilbehør til truck.

Tipvogne med hjul

Størstedelen af de tipcontainere du finder her på siden bruges i sammenhæng med en gaffeltruck, men det er også muligt at købe tipvogne, som bruges uden. Denne type tipcontainer har hjul, hvilket tillader at man manuelt kan bruge dem til at transportere materialer. Dog indeholder disse stadig gaffellommer, hvilket resulterer i et alsidigt redskab, som kan bruges til mange forskellige formål. Om er til affaldshåndtering omkring pakkeborde eller transport af tunge materialer, så kan en tipvogn bruges. Vores tipvogne er selvfølgelig lavet i den samme robuste kvalitet, som du finder i vores tipcontainere. En kvalitet, som gør, at den kan bruges til de fleste gøremål, også i kombination med gaffeltruck.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe