Sorteringsskabe

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Store og små skabe til sortering af affald

Med de senere års stigende fokus på kildesortering er det blevet nødvendigt med skræddersyede løsninger til sortering i eksempelvis kantiner og på kontorer. Her kan et sorteringsskab være en praktisk løsning.
Et sorteringsskab er et skab eller et skuffemøbel med kurve eller beholdere til de forskellige sorteringskategorier. Med et sorteringsskab skal man ikke bevæge sig rundt og finde flere forskellige affaldsbeholder men har altså dem alle på samme sted. Det er både praktisk, nemt og tidsbesparende.
Hos AJ Produkter har vi både store og små skabe til sortering af affald, og her finder du et bredt udvalg af sorteringsskabe til brug i virksomheder, institutioner, kantiner, kontorer og mange andre steder, hvor der skal kildesorteres.

Sorteringsskabe til affaldssortering

Et sorteringsskab til affaldssortering kan være praktisk mange steder, hvor man ønsker at sortere sit affald, for da er man fri for at gå ud til en større affaldsbeholder, hver gang man har et stykke affald, der skal sorteres. Med et sorteringsskab kan man blot lægge sit affald i den dertil indrettede kurv eller kasse, og når denne er fyldt, kan man tømme den ud i den større beholder, som renovationsarbejderne henter.
Også i hjemmet kan et sorteringsskab være praktisk, hvis man har pladsen til det i eksempelvis et bryggers. Mange har affald af plast, glas, metal og andre materialer stående til skue i deres køkken eller éntre, fordi det er lettest at tage det med, når man alligevel går forbi affaldscontainerne.
Dette rod kan man undgå med et sorteringsskab, hvor affaldet ligger skjult i rummene, og køkkenet eller gangen dermed fremstår pænt og ryddeligt.

Sorteringsskabe med skuffer og affaldsbeholder

Hos AJ Produkter finder du flere forskellige typer af sorteringsskabe, og her kan du for eksempel vælge en model, hvor affaldet lægges i fra oven men tømmes fra siden, eller måske er du mere til en model med både skabe og skuffer.

Sorteringsskabe med flere moduler til affald

Efterhånden er der ganske mange kategorier, vores affald skal sorteres i, og hos os finder du både små og store sorteringsskabe. Her kan du købe et sorteringsskab med flere moduler, så du kan bygge på og skabe lige den løsning, der passer til behovet i din virksomhed, institution, skole eller måske restaurant.
Se vores store udvalg af sorteringsskabe her på siden og bestil med få klik allerede i dag. Har du spørgsmål til vores produkter, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller chat, hvor vi er klar til at hjælpe.