Selvklæbende mærkater

Mærkater kan være praktiske til en lang række forskellige formål. På et kontor er de næsten uundværlige til at markere, hvad der eksempelvis er i forskellige skuffer eller mapper, og på et lager eller værksted bruges de til eksempelvis at angive varenumre og andre ting på hylder og andre steder.
I dag er langt de fleste mærkater selvklæbende. Det betyder, at man ikke behøver at skulle have fat i limstift eller tape, for mærkaten har lim bagpå og kan altså også betegnes som et klistermærke. Det er praktisk, at man blot kan tage sin mærkat af baggrundsarket og sætte den på der, hvor den skal bruges.

Mærkater til affaldssortering

Et af de mange steder, hvor man på arbejdspladser bruger mærkater er til affaldssortering. På de enkelte affaldscontainere skal det tydeligt fremgå, hvad der må komme i, og her kan man bruge mærkater til at angive, om en beholder er til pap, metal, klude eller noget helt andet.
Når det gælder affaldssortering, er det vigtigt, at de enkelte sorteringsgrupper ikke blandes sammen, for på den måde sikrer man så optimal en sortering som muligt og maksimal genanvendelse af ressourcer.
Hvis man ikke tydeligt kan se, hvilke ting der skal kasseres hvor, risikerer man at glas eksempelvis havner i papcontaineren eller at kludene kommer i metalbeholderen, men med mærkater til affaldssortering kan man optimere sorteringen, så medarbejderne tydeligt kan se, hvor de skal lægge affaldet. Dermed optimeres sorteringen og der spildes ikke tid på at lede efter den rigtige container.

Mærkater med magnet

Til en magnetavle kan mærkater med magnet være en god løsning. Her kan man let flytte rundt på mærkaterne, og det kan for eksempel være aktuelt, hvis der er tale om en vagtplan eller dagens arbejdsopgaver.

Mærkater i A4-format

Mærkater findes i en lang række forskellige størrelser, fra det helt små til de meget store i for eksempel A4-format. Her må man naturligvis vælge den størrelse, der passer til det, man skal bruge dem til. Mærkaten skal være stor nok til at rumme de informationer, der er behov for at angive, men omvendt er der ingen grund til at mærkaten er meget større end nødvendigt.
Hos AJ Produkter har vi flere forskellige typer og størrelser af mærkater. Se vores udvalg her på siderne og bestil med få klik allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe