Affaldscontainere

guide til nem affaldssortering

Tips til enklere affaldssortering

Læs vores guide

Få en alsidig affaldscontainer i mange størrelser og dimensioner

Takket være vores store udvalg af affaldscontainere til alment affald og byggepladser har vi en effektiv opbevaringsløsning til de fleste arbejdspladser. Affaldscontainerne kommer i mange størrelser og i mange farver, hvilket gør affaldssorteringen hurtig og enkel.
Vi tilbyder affaldscontainere med plads til 240 liter, hvilket er en god standardstørrelse til de fleste virksomheder. Denne model fås også i tre flotte farver, som gør affaldssorteringen nem og ligetil. Både pris og kvalitet er i top med affaldsbeholderen fra vores sortiment.
Har man brug for en større container til affald, kan containeren med plads til 1000 liter være en praktisk løsning. Denne store skraldecontainer er udstyret med fire kraftige hjul og robuste håndtag. Den kommer i dimensionerne 1340x1200x1090 mm, hvorved der er plads til opbevaring af store mængder affald.

Få organiseret affaldet med en praktisk container til affald

Med vores udvalg af praktiske containere til byggeaffald eller alment affald har man nemt mulighed for at finde den affaldscontainer, som passer bedst til arbejdspladsen. Vi har et bredt udvalg af affaldscontainere med og uden låg, med hjul og i mange størrelser. Vælg den model der passer bedst til din arbejdsplads. Vi tilbyder desuden modeller, der er rengøringsvenlige, samt modeller som sikrer en god ergonomi ved tømning.
Uanset hvilke behov din arbejdsplads har, har vi hos AJ Produkter en god løsning til affaldssorteringen. Vores containere til affald er alle lavet i kvalitetsmaterialer og overholder EU standarderne. Køb affaldscontainere fra vores sortiment og få effektiviseret affaldssorteringen på arbejdspladsen.

Enkel affaldssortering med en affaldscontainer fra AJ Produkter

Køb en affaldsbeholder med låg for en nem affaldssortering. Beholderen kommer i mange farver; sort, grøn, rød, blå, gul og grå. Kombiner flere farver og få en nem sorteringsmulighed, så man nemt kan se, hvor de forskellige slags affald skal henkastes. Affaldsbeholderen er beregnet til indendørsbrug og har håndtag, der gør tømningen let og enkel.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe