skraldeposer

Affaldssortering er i rivende udvikling og har været det gennem en årrække. Overalt arbejdes der med løsninger til genanvendelse af så meget som muligt og til at sikre, at restprodukter bortskaffes så hensigtsmæssigt som muligt, blandt andet ved hjælp af bio affaldsposer.
Sortering af madaffald er et af de nyeste skud på stammen indenfor affaldssortering, og også i restaurantionsmiljøet er affaldssortering på menuen. Mange steder har man fokus på sorteringen og selvom der gøres en stor indsats for at mindske madspild, er det ikke muligt helt at undgå det. Nogle ting kan slet ikke spises som eksempelvis bananskræller, kyllingeben og andre ting.
Madaffald skal i bio affalds poser, som nu bruges både i hjemmet og i mange virksomheder. I affaldsposer til bioaffald kan komme alt nedbrydeligt materiale og dermed ikke kun madrester men også afskårne blomster, tændstikker, kaffegrums og køkkenrulle.

Bionedbrydelige affaldsposer

De fyldte, bionedbrydelige plastposer afleveres i affaldsbeholderen til disse, hvorefter det hentes af et renovationsfirma. Madaffaldet køres til et anlæg, hvor det behandles og omdannes til gødning og biogas, som efterfølgende omsættes til el- og fjernvarme.
De bionedbrydelige plastposer er et sandt mirakel, for med banebrydende teknologi har man altså kunnet skabe en pose, der opløser sig selv og går i ét med naturen. Netop derfor kan det ske, at bio plastposer, man har haft liggende meget længe, begynder at smuldre og gå i opløsning, og da er det på tide at bestille nye.

Bioaffaldsposer til din virksomhed

Som privat borger kan man på Borgerservice' hjemmeside bestille flere affaldsposer, som man modtager ganske gratis, mens man som virksomhed må købe dem selv. Hos AJ Produkter kan du købe bioaffaldsposer til din virksomhed, se vores udvalg her på siden.
Man kan spekulere på, hvor meget det nytter at sortere sit madaffald, men i kapløbet om at forhindre en klimakatastrofe tæller alt, og både i de små hjem og ude i virksomhederne har det en betydning, at man sorterer sit madaffald.
Også i kantiner ses der et stigende fokus på at mindske madspild, og kantinens gæster opfordres mange steder til at smide deres madrester i en spand med en grøn bioaffaldspose. Selv i en lille kantine kan det blive til noget, men især på de store arbejdspladser, hvor flere hundrede mennesker spiser frokost hver dag, gør det en forskel for miljøet at sørge for, madaffaldet bliver sorteret og genanvendt.
Se vores udvalg af bioaffaldsposer her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

PapirkurveAffaldsstativerAffaldssortering