Skraldeposer

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Plastposer

Alle steder, hvor der færdes mennesker, vil der skabes affald, og det gælder både i hjemmet, i institutionen, på klinikken, festlokalet og i industrien. Da har man brug for skraldeposer til at lægge skraldet i, inden de bæres til containeren eller tømmes i en sæk som efterfølgende bortskaffes.
Hos AJ produkter kan du finde alt, hvad der er brug for til indsamling af affald. Vi har alt lige fra små mini plastposer til kæmpeplastposer, kraftige plastposer og affaldssække.
Skraldeposer er der brug for både på kontoret, toilettet, lageret, værkstedet, kantinen, venteværelset, operationsstuen, sportshallen, omklædningsrummet, beboerlokalet og naturligvis i hjemmet.

Mange skraldepose varianter

Skraldeposer findes i mange forskellige varianter, og for at mindske det omfattende plastikforbrug og dermed bidrage til at bremse klimaforandringerne kan man med fordel gå efter den mindste pose, der er hensigtsmæssig til det enkelte formål. På et kontor, hvor skraldespande tømmes hver dag, er det tilstrækkeligt med små plastposer, da mængden af skrald per dag er begrænset.
Er der derimod tale om skraldespanden i en institution eller skolens formningslokale kan der være behov for en større pose, da der her kan være meget affald efter en dags undervisning.

Affaldsæk

På et lager eller et værksted kan det være hensigtsmæssigt med en stor skraldespand med en affaldssæk i, for her kan der være tale om større eller mange stykker affald, der skal bortskaffes. Også affaldssække findes i forskellige størrelser og kvaliteter, og til nogle formål har man brug for en meget kraftig sæk der ikke så let kan gå i stykker, mens det til andre formål er nok med en tyndere model.
Hvis man eksempelvis skal bruge sin affaldssæk til at tømme græsslåmaskinens opsamler op i, kan det være nyttigt med en kraftig affaldssæk, for her skal der noget til, før der går hul, og da kan sækken bruges igen og igen. Det giver god mening både for miljøet men i høj grad også for pengepungen.
Når haveforeningen har fællesarbejde, og der blandt andet skal indsamles skrald på fællesarealerne, kan en lidt tyndere sæk være tilstrækkelig, for her skal affaldet blot lægges i sækken, hvorefter den smides i containeren og altså ikke skal bruges igen.

Stort udvalg af skraldeposer

Se vores udvalg af poser og sække til bortskafning af affald her på siderne og køb med få klik dine nye affaldssække allerede i dag. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe dig, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

PapirkurveAffaldsstativerAffaldssortering