Få en praktisk papirdispenser i høj kvalitet

Uanset om du arbejder i et køkkenmiljø eller på en arbejdsplads med offentlige toiletter, så er det vigtigt at have papir lige ved hånden, når det skal bruges. Med en papirdispenser fra AJ Produkter er det nemt at få tørret fingre eller aftørre overflader hurtigt. Vores dispenser til minirulle i hvid er en praktisk, væghængt dispenser, der både kan købes med og uden hvidt allroundpapir i 12-pak.
Du kan derfor selv bestemme, om du vil have papir med til din dispenser, eller om du vil have dispenseren uden papir. Enheden er nem at sætte på rullen. Du skal blot åbne den og vippe fronten ned – så er den klar til brug.

Papirruller på stativ for en fleksibel løsning

Har du brug for en let dispenseringsløsning til køkkenet, værkstedet eller andre arbejdspladser, hvor man har brug for hurtig og let aftørring? Så er vores gulvstativ til papirrulle det helt rette valg. Gulvstativet er fritstående og kommer med en praktisk afrivningskant, så du hurtigt kan få papir ved hånden, når du skal bruge det. Afrivningskanten holder rullen på plads og gør det nemt og ligetil at rive papiret af.
Skal papirrullestativet bruges forskellige steder på arbejdspladsen, er det heller ingen sag at flytte. Stativet kommer nemlig med et lille praktisk håndtag øverst på enheden, så den nemt kan flyttes fra A til B. Papirstativet kan både fås med og uden medfølgende papirrulle på 1040 mm.

Genanvendt papir til papirdispenser

Går du op i miljøet? Så kan du bruge vores store papirrulle til det fritstående papirstativ med ro i maven. Papiret er nemlig genanvendt og dermed en bæredygtig løsning til institutionen, skolen, i køkkenet, kantinen, på værkstedet mm. Køb en papirdispenser med miniruller eller en stor, fritstående papirrulle på stativ i dag og sørg for, at alle der har brug for papir, altid har det lige ved hånden.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe