Fejemaskine med opsamler

På lageret og værkstedet bliver der som alle andre steder snavset og der skal med jævne mellemrum gøres rent. Her kan man benytte en fejemaskine, som kan benyttes af lagerets medarbejdere. Der er tale om en manuel fejemaskine som kan sammenlignes med en græsslåmaskine, som man skubber foran sig.
Fejemaskinen fejer effektivt lagerets gulv, og snavs og støv samles i maskinens opsamler, som efterfølgende kan tømmes ud i en affaldsspand. Skal man købe en fejemaskine, skal man på forhånd vide, om den skal bruges indendørs eller udendørs, for her er der tale om to forskellige typer.
Hos AJ Produkter har vi fejemaskiner til salg, og her kan du finde en billig fejemaskine til lageret eller værkstedet.

Manuel fejemaskine

Med en manuel fejemaskine behøver du ikke tænke på at finde et sted at sætte ledningen i en stikkontakt, oplade et batteri eller fylde benzin på, for her er der tale om en fuldstændig analog fejemaskine, som altså hverken kører på strøm eller benzin men på en god gammeldags rugbrødsmotor, og fremdriften sikres ved håndkraft.
Dermed kan alle lagerets medarbejdere betjene maskinen, og der er intet problem i at bede lærlingen eller fejedrengen om at feje gulvet.
Vores fejemaskiner har justerbar roterende børster, som effektivt fejer og opsamler støv, snavs og endda småsten. Børsterne kan altså justeres, så de passer til det enkelte formål. Beholderen kan indeholde store mængder skidt, og det er let at tømme og rengøre den.

Manuel fejemaskine er et godt alternativ

En manuel fejemaskine kan være et simpelt og godt alternativ til en større maskine, der kører på strøm og som man skal køre rundt på. Ikke alle steder er dette hensigtsmæssigt, og denne type køretøj kan man ikke nødvendigvis sætte en lærling til at betjene. Derfor kan en manuel fejemaskine være værd at overveje til værkstedet, lageret eller butiksarealet.
Alle steder, hvor der færdes mennesker, er det nødvendigt med en vis standard, når det gælder rengøring og altså også på værkstedet og lageret. Støv og snavs hober sig op, hvis det ikke bliver fjernet, og for at sikre et godt indeklima skal der også her gøres rent fra tid til anden. På et lager vil man ofte vælge at gøre det, når der ikke er så meget at lave, for når der er travlt med pakning af varer, gælder det om at tage sig af det, for det er trods alt vigtigere end rengøringen.
Se vores udvalg af fejemaskiner her på siden og bestil allerede i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe