Rengøringsskabe med lås

Alle steder, hvor der færdes mennesker, er der behov for rengøring. Det gælder både i hjemmet, institutionen, i sportsklubben, i forsamlingshuset og på arbejdspladsen. Især når det gælder andre steder end hjemmet, kan det være nyttigt med et praktisk rengøringsskab, hvor rengøringsartiklerne kan opbevares, når de ikke er i brug.
Det kan dreje sig om koste, gulvmobber, spande, klude samt selve rengøringsmidlerne. Et rengøringsskab er opdelt i rum, således at der er pladser til både de små ting og de større som for eksempel støvsuger eller gulvmoppe.

Rengøringsskabe med hylder, skillevæg og bøjle

Netop fordi redskaberne har forskellige størrelser er det praktisk med et skab, der er indrettet specifikt til denne type udstyr. Med hylder og skillevægge er det muligt på en hensigtsmæssig måde at opbevare alle de forskellige ting, man har brug for til rengøringen og på en måde, hvor man let kan få fat i det, man skal bruge.
Det kan være svært, hvis skabet ikke er opdelt i rum, men det hele skal være i det samme rum, for da kan det let blive en rodebunke, som det kan være svært at holde rede i.

Hold styr på dine rengøringsartikler med et rengøringsskab

Med et rengøringsskab kan du altså holde styr på dine rengøringsartikler, og her kan du let se, hvad du har og ikke mindst komme til at finde de ting frem, du skal bruge. Det betyder noget for arbejdsglæden, at man ikke skal være besværet at ikke at kunne finde det, man skal bruge eller have problemer med at få gravet det ud af en kasse eller et skab uden rum.

Skab til opbevaring af rengøringsartikler, -tilbehør og -udstyr

Med et skab til opbevaring af rengøringsartikler ved du præcis, hvor du kan finde din støvsuger, gulvspande og dine gummihandsker, og du behøver dermed ikke lede hele institutionen igennem for at finde dem. Er der tale om eksternt personale er det også hensigtsmæssigt med et rengøringsskab, da de ikke nødvendigvis kender virksomheden og ved, hvor sagerne kan stå. Det er man ude over med et rengøringsskab.
Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige rengøringsskabe, og her kan du med stor sandsynlighed finde et skab, der passer til dit behov. Se vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag. Hvis du har spørgsmål til vores rengøringsskabe eller andre produkter, sidder vi klar til at hjælpe dig på telefonen eller i chatten.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe