Med et vasketøjsskab fra AJ Produkter får du et praktisk skab til vasketøj

Mangler du et praktisk skab til vasketøj? Så har vi det helt rette skab lige her. Vores vasketøjsskab til opbevaring af snavset vasketøj er forsynet med et indkasthul i døren og indeholder en vasketøjssæk samt cylinderlås med to nøgler. Vasketøjssækken købes separat fra vasketøjsskabet.
Det smarte skab forenkler håndteringen af snavset tøj eksempelvis i produktionsvirksomheder, hvor der ofte skal vaskes store mængder kitler eller andet slags påklædning. Skabet passer også fint til mange slags institutioner, som eksempelvis plejehjem eller hospitaler.
Det er nemt at smide det snavsede tøj gennem indkasthullet, som måler 260x200 mm. Ved at placere tøjkurven inde i skabet opsamles vasketøjet, så det er enkelt og nemt at flytte. Døren med lås holder uvedkommende ude fra skabet, og den vinklede plade på indersiden af hullet gør det svært at få noget op udefra. Vasketøjsskabet er lavet af pulverlakeret metal, hvilket giver skabet et flot og stilrent look, der passer ind i ethvert lokale.

Vasketøjsskab til industri i høj kvalitet

Vasketøjsskabet passer perfekt til industri eller servicefag. I industrien kan vasketøjsskabet bruges til opbevaring af beskidte kitler fra renrumsproduktion. På hoteller og lignende arbejdspladser kan vasketøjsskabet bruges til opbevaring af snavsede uniformer eller arbejdstøj. Det praktiske vasketøjsskab passer med dens simple design nemt ind i enhver indretning.
Cylinderlåsen med de to tilhørende nøgler gør vasketøjsskabet mere sikker. Køb et vasketøjsskab til opbevaring af vasketøj og få en simpel men god løsning til mange slags arbejdspladser. Det praktiske vasketøjsskab er nemt at tømme og tilgå og vil helt sikkert gøre arbejdsgangen lettere og mere fleksibel for både dig og dine medarbejdere.

Opbevaring af vasketøj med et vasketøjsskab til arbejdspladsen

Det simple skab til vasketøj kan nemt stilles ved siden af lignende typer skabe for at skabe en sammenhængende indretning. Det hvide skab er stilrent og opbevarer vasketøj på en enkel og stilfuld måde. Det snavsede vasketøj bliver fint gemt væk med vasketøjsskabet fra AJ Produkter.