Vasketøjsposer med hjul og snor

Vil du gerne effektivisere dine vaskerutiner på arbejdspladsen? Så har vi den helt rette løsning til jeres virksomhed lige her. Se blot vores praktiske vasketøjssække som fås i flere flotte farver, som er udstyret med snor og snorestopper. Vaskekurven har duffelcoat-lukning samt ind- og udvendigt håndtag i bunden, som gør håndtering af vasketøjet nemmere.
Vasketøjssækkene kommer i størrelsen 700x1100 mm, hvilket sikrer god plads til vasketøjet. Da den store vasketøjspose er udstyret med to lukninger, kan man selv vælge, hvilken man vil bruge og derved gøre vasketøjsposen mere fleksibel.
Takket være rammen med hjul omkring vasketøjskurven kan den let flyttes, hvilket giver en fleksibel transportering. Med denne kurv til vasketøj har man god plads til hele familiens eller afdelingens vasketøj. Den egner sig særdeles godt til institutioner såsom sygehuse, hoteller og plejehjem, hvor der skal vaskes arbejdstøj og sengetøj hyppigt.

Store vasketøjskurve i stof

Vaskeposen kommer i stofmaterialet polyester, som er krympefrit og fleksibelt. Den firkantede åbning i vasketøjskurven gør, at der altid er let adgang til vaskekurven. Polyestersækken kan vaskes ved maksimum 60 grader. Det anbefales, at sækken vaskes inden den tages i brug.
Den praktiske tøjkurv i stof er perfekt til både intuitioner og større familier, hvor der skal vaskes meget tøj og sengetøj i løbet af ugen. Takket være den store størrelse kan vasketøjsposen nemt rumme store mængder vasketøj, så man ikke behøver at stresse over at få den tømt med det samme.

Vaskekurve i mange farver

Vasketøjskurvene kommer i sort og mange andre flotte farver som mørkeblå, grå, rød, mørkegrøn og brun. Du kan derfor med fordel vælge at købe kurve i flere farver for en endnu nemmere tøjsortering. Vælg eksempelvis en farve til farvet tøj, en til sort tøj og en til hvidt tøj – på denne måde bliver det nemmere at komme vasketøjet direkte i vaskemaskinen uden at bruge tid på sortering.
Med de forskellige flotte farver kan børnene i familien få deres yndlingsfarve, mens forældrene får en simpel tøjsorteringsløsning. Med vasketøjssækkene fra AJ Produkter har man altid god plads til vasketøjet, så man kan vaske i det tempo, der passer til ens hverdag uden at skulle stresse eller belemres med en overfyldt tøjkurv, der skal tømmes i tide og utide.