Få en praktisk rengøringsvogn til ethvert behov

Med de kompakte rengøringsvogne fra AJ Produkter bliver rengøringen nem og effektiv. Rengøringsvognene kommer i flere varianter med flere slags funktioner. Vi tilbyder blandt andet moppevogne med 12 liters moppespand, rengøringsvogne til udendørsbrug og små rengøringsvogne med teleskopskaft.
Med vores alsidige udvalg af rengøringsvogne er der en løsning til alle typer virksomheder. Der findes små rengøringsvogne, der kan få plads i kosteskabet samt større vogne med mere tilbehør til den store virksomhed, der har brug for større vogne til mere omfattende rengøring.
Uanset hvilke rengøringsbehov du har, så har AJ Produkter en rengøringsvogn, som får klaret jobbet. Er man ude efter en billig rengøringsvogn, er det kompakte grå rengøringssæt med vogn en fantastisk løsning. Den ergonomiske udformning gør, at den er nem og behagelig at bruge, og det simple design passer ind i mange typer lokaler. Med andre ord: din perfekte følgesvend til enhver rengøringsopgave.

Lille rengøringsvogn til de mindre arbejdspladser

Små rengøringsvogne er både effektive og pladsbesparende. Det er ikke alle, der har plads til store rengøringsvogne med mange slags tilbehør – derfor er der både store og små rengøringsvogne i vores sortiment, så du kan få en stor eller lille rengøringsvogne til lige dine behov.
Se frem til en lettere og mere ergonomisk arbejdsdag med en af de gode rengøringsvogne fra AJ Produkter. Hjulene gør, at vognene nemt og effektivt kan transporteres rundt. Derfor er rengøringsvognene perfekte til brug på skoler, kontorer, mødelokaler og i lignende miljøer, hvor der skal rengøres mange lokaler hurtigt og effektivt.
Den robuste rengøringsvogn til udendørsbrug kommer med gummihjul, som gør, at den kører let på mange typer overflader. Med dens fængende gule design er den let at få øje på og holde øje med, når man arbejder udendørs. Med den praktiske redskabsholder kan man få plads til både rive, kost og skovl.

Få en moppevogn med vrider i høj kvalitet

En lille moppevogn med vrider er god til rengøring af gulve i store såvel som små lokaler. Kurvene gør, at man har plads til det rengøringstilbehør, man skal bruge, mens man bruger rengøringsvognen. Med moppevognen har man rigeligt med plads til rengøringsmidler, mopper og andre nødvendige materialer til rengøringen.
Gulvvask bliver effektiviseret ved brug af moppevognen med vrider. Man får samtidig en mere ergonomisk arbejdsdag, da man undgår at bukke sig ned efter spanden. Med moppevognen har man en praktisk rengøringsløsning til mange forskellige typer lokaler. Tag et kig på vores sortiment og find den rengøringsvogn, der passer til din arbejdssituation.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe