Advarselsskilte og afmærkning

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Har du styr på advarselstape og afmærkning?

Advarselsskilte er et vigtigt element på arbejdspladsen, når du eksempelvis skal advare om farer af sikkerhedsmæssige årsager. Det kan også være at du har behov for skilte til at markere en nødudgang, eller til at oplyse om, at der ikke må ryges i et specifikt område. Hertil tilbyder vi et stort udvalg af forskellige typer advarselsskilte, som er lavet til netop disse formål. Desuden finder du her på siden et udvalg af afmærkningstape, som kan bruges til mange forskellige typer afmærkning, eksempelvis til at skabe øget sikkerhed eller advare om fare i et område. Læs mere om de forskellige typer advarselsskilte og afmærkninger her på siden og find netop det, du står og mangler.

Advarselsskilte til værksted og industri

Vores advarselsskilte kan blandt andet bruges i værksted og industri, hvor det er nødvendigt og lovpligtigt, at advare medarbejdere eller besøgende om farlige områder. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med opbevaring af skadelige kemikalier eller gas, som man skal være særligt opmærksom på. Vi har et udvalg af advarselsskilte til netop dette og mangler du opbevaring af disse farlige materialer, så finder du også kemikalie- og gas-skabe hos os.

Advarselstape og afmærkning

Udover advarselsskilte, kan du også med fordel bruge advarselstape til at øge sikkerheden. Det er et praktisk værktøj til en dynamisk arbejdsplads, hvor alt kan ske. Det kan nogle gange være nødvendigt at afspærre for udefrakommende og endda ansatte. Denne form for tape bruges ofte i forbindelse med diverse ulykker, men nok mest ofte til at signalere et farligt område. Den gule og sorte farve er et universelt symbol på, at man skal passe på, og folk vil derfor hurtigt opfange formålet med advarselstapen. Dette er vigtigt, da man ikke altid har mulighed for at oplyse enhver om fare på forhånd. Desuden er det altid praktisk at have advarselstape ved hånden, også selvom du ikke har brugt det før. Som tidligere beskrevet bruges denne markering nemlig også til ulykker. I disse tilfælde skal man have tapen ved hånden, da man i en tilspidset situation ikke har tiden til at købe nyt. Dertil kan du købe advarselstape fra os, til særdeles billige priser. Har du brug for en mere permanent metode til afspærring, så tag et kig på vores stolper og bånd til afspærring.

Gulvlinetape og skridsikker tape

Tape er en god måde at markere diverse situationer, men det kan eksempelvis også bruges til at gøre et gulv skridsikkert. Hvis du har en trappe, som er særlig glat, er dette en god løsning. Det koster meget lidt og kan monteres indenfor få minutter. Vores skridsikre tape har nemlig en stærk klistreevne og er endda meget slidstærkt. Derfor behøver du ikke skifte din skridsikre tape særligt ofte. Desuden er der også andre situationer, hvor skridsikker tape kan være praktisk. Det kan f.eks. være på et glat gulv, eller bare for at indikere, at det kan være glat. Hvis du ikke behøver at gøre dit gulv skridsikkert, men derimod bare skal indikere en fare, kan det være oplagt med en gulvline. Med denne kan kunder, besøgende og medarbejdere hurtigt se at der er grund til at passe på. Mange af vores kunder bruger lige præcis denne type tape før trapper, for at bringe opmærksomhed, så folk ikke falder. Det forebygger at man overser et enkelt trin ned og kan på den måde forhindre ulykker på arbejdspladsen. Hvis du skal afskærme et sted fra uvedkommende, kan du også gøre brug af vores trådvægge, maskinbeskyttere eller afspærringsstolper.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe