Pakningsmateriale

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Pakningsmateriale til gode priser

Her finder du et stort udvalg af pakningsmaterialer og emballage til gode priser. Det kan være, at du mangler strækfilm, tape, eller andet tilbehør til pakning. Her finder du de fleste produkter og mere til, som kan hjælpe dig til at pakke varer. Med vores lave priser kan du også købe større partier, sådan at du aldrig kommer i den situation at du skulle mangle. Det ville være ærgerligt, da det skaber længere leveringstid og derfor dårligere service.

Materiale til pakning af varer

Når man står ved pakkebordet og ordner de sidste pakker, sker det nogle gange at man løber tør for pakningsmaterialer. Det kan være særdeles problematisk, da pakning af varer altid er et kapløb mod tiden. Man skal have ordnet pakkerne hurtigere end man modtager ordrer og nye leverancer. Ellers risikerer man at kunderne skal vente en dag mere på pakken, hvilket er uheldigt for alle parter. Det negativt for forretningen, da man ikke kan yde den bedste service, og ærgerligt for kunden som skal vente. Derfor er det vigtigt du altid har tilstrækkeligt med pakkemateriale ved hånden. Heldigvis forhandler vi et stort udvalg af pakkematerialer, som tilmed kan købes til gode priser. Her på siden finder du blandt andet stålbånd, tape, WG-bånd, PP-bånd og metalplumper. Dette er kun nogen af vores mange produkter, og vi forhandler også andre produkter, som kan effektivisere indpakningen. Her kan det også anbefales med en vægt til pakkerne. På den måde kan du også sætte varer på lagerreolerne velvidende, at du ikke overbelaster dem.

Sikker pakning af varer

Når man skal pakke varer, er det utrolig vigtigt, at de bliver pakket korrekt og tilstrækkeligt. Man kommer nemt til at springe over hvor gærdet er lavest og bruger den lette løsning. Det skyldes som regel, at man glemmer, at pakken skal ud på noget af en rejse. En rejse hvor den fragtes med mange andre pakker og endda forskellige fragtmetoder, om det så er bil, fly, eller pakkebånd. Der er altid en risiko for pakken kan gå op, og derfor skal du have det korrekte pakkemateriale til at sikre dem. Her er masser lag af tape og strækfilm en god løsning, men der findes også mere robuste materialer. Hvis du skal være helt sikker kan vi anbefale dig at bruge metalbånd, som let kan justeres med vores båndapparater.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe