Metalspænder - Spænder i metal til bånd

Til pakning af gods kan man få brug for en plombe eller et spænde til at spænde båndet om en palle fyldt med varer. Hos AJ Produkter finder du flere forskellige typer af begge, og vi har, hvad du skal bruge for at kunne pakke dine varer forsvarligt.
Alle steder, hvor der arbejdes med gods, er sikkerheden vigtig, og med en plombe eller et spænde kan du fastgøre båndet om godset meget stramt, så intet løsner sig og falder af under transporten. Gods der ikke er forsvarligt pakket kan udgøre en risiko for mennesker, hvis det falder af under transporten på truck og potentielt rammer en medarbejder.
Der kan dog også være tale om at kostbare varer beskadiges, og det vil man som virksomhed naturligvis gerne undgå, dels fordi det koster penge, men også fordi, leverancen kan blive forsinket, hvilket vil være til gene for kunden.
Der er altså flere grunde til, at gods skal pakkes forsvarligt, så intet kan falde ud, og med en plombe eller et spænde kan du sikre dig, at lasten er pakket så sikkert som muligt.

Plastikspænder - Spænder i plast til bånd

Hos os finder du flere forskellige typer af plomber og spænder. Du kan for eksempel vælge et spænde i plast. Dette spænde er beregnet til at spænde bånd, der sættes om eksempelvis en palle fyldt med varer. Båndet holder på godset, så intet skrider og potentielt falder af.

Metalplomber

En anden mulighed kan være en metalplombe, som i nogle tilfælde kan være en bedre løsning end et spænde. Om man skal vælge den ene eller anden løsning afhænger af flere ting, herunder hvilken type af gods, der er tale om ved den enkelte forsendelse.

Plombe i metal til forsegling

En plombe i metal bruges til at forsegle gods, så der ikke kan tilføjes eller fjernes noget fra forsendelsen, men i høj grad også til at sikre, at godset ligger sikkert og ikke kan bevæge sig under transporten. Når man sender gods med et fragtfirma, kan varerne skulle ud på en lang rejse, og det kan ikke undgås, at godset bliver rystet under turen.
Da skal man være sikker på, at forseglingen ikke springer op, og varerne vælter ud i lastbilen og i værste fald ud på kørebanen, hvor de kan være til fare for andre trafikanter. Med plomber og spænder fra AJ Produkter kan du sikre dit gods, så du er sikker på, det kommer godt frem. Se vores udvalg her på siden.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe