Rulleholder til dine behov

På et lager er en rulleholder uundværlig, for på rulleholderen har man de bånd, der bruges til at spænde om gods, der skal læsses og køres afsted til kunderne. Rulleholdere sikrer, at man har en god arbejdsgang, når godset skal pakkes, da man fra rulleholderen let kan tage den mængde bånd, man skal bruge. Dermed skal man ikke stå med rullen med bånd i hånden men kan altså blot tage den direkte fra rulleholderen.
Når lagerets medarbejdere pakker varer og sender dem afsted, benyttes flere typer af emballage, og til det gør man ofte brug af en emballage rulleholder til eksempelvis plastfilm til at pakke godset ind i. I nogle virksomheder har man en rulleholder til væg, og med en væghængt rulleholder er man sikker på, at ingen lige låner rulleholderen og glemmer at aflevere den tilbage. Herudover kan den være mere stabil at arbejde med end en rulle, der står på gulvet.

Forskellige modeller af rulleholdere

Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige modeller inden for rulleholdere. Vi tilbyder således både rulleholdere til WG-bånd, PET-bånd- PP-bånd og stålbånd, så uanset hvilket bånd, du skal bruge, har vi det hos AJ Produkter. Her på siden kan du orientere dig om de forskellige rulleholdere i vores sortiment og købe den, du har brug for til dit værksted eller lager.
Hvilket bånd, man skal bruge, afhænger af godsets type, og turen godset skal ud på. Der kan altså være behov for flere forskellige rulleholdere på et lager, og hos AJ Produkter har vi dem alle og kan imødekomme dine behov.

Find din rulleholder

Fordi vi har så alsidigt et udvalg af rulleholdere, føler vi os sikre på, at du kan finde lige præcis den rulleholder, der passer til dine bånd, så gå på opdagelse her på siden og find din rulleholder. Hos os finder du også stålbånd, der passer til vores rulleholder til stålbånd, så der er ingen grund til at handle flere steder. På hver enkelt vare kan du læse mere om produktet, så du er sikker på at få købt det rigtige.
Også på et værksted kan man komme ud for at skulle bruge en rulleholder til at pakke eksempelvis reservedele ind i, inden de sendes afsted til kunden. Den kan man kalde en værksted rulleholder. Uanset om du arbejder på et lager eller et værksted, finder du hos AJ Produkter et bredt udvalg af rulleholdere, så kig dig omkring her på siden og find din nye rulleholder.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe