Bredspolet stålbånd

Bredspolet stålbånd er stålbånd, der er viklet på spolen i et mønster og hvor båndet altså ikke ligger nøjagtigt ovenpå den foregående omgang. Derfor er spolen bredere, og man kalder det bredspolet stålbånd.

Enkeltspolet stålbånd

Ved enkeltsporet stålbånd er stålbåndet viklet om spolen således at båndet ligger præcis ovenpå den foregående omgang, og rullen har den samme bredde, som båndet har.

Rustfrit stålbånd af høj kvalitet

Hos AJ Produkter fører vi rustfrit stålbånd i høj kvalitet, så du kan sikre dit gods forsvarligt. Vores stålbånd er særdeles slidstærkt og modstandsdygtigt overfor varme og sollys. Netop varme kan der være tale om, hvis godset står i en trailer i solen og venter. Står godset udenfor og venter på at blive kørt ind på et lager eller læsset på en bil, kan der være tale om store mængder sollys.

Sortlakeret stålbånd med høj brudstyrke

De stålbånd, du kan købe hos AJ Produkter er sortlakeret og har en høj brudstyrke. Det er nødvendigt, da håndteringen af gods ofte kan være voldsom, og der potentielt kan ske ulykker og skader på godset, hvis det er ikke pakket forsvarligt og sikret med stålbånd.
Hvis stålbåndet brister og godset kan bevæge sig rundt i lastbilen under transporten, kan det have store konsekvenser for både det øvrige gods men også for andre trafikanter, hvis godset falder ud af bilen under kørslen, og derfor er det af stor vigtighed at vælge et stålbånd af god kvalitet.

Stålbånd med høj resistens mod mekanisk slid, varme og sollys

På et lager gælder det om at få pakket varerne sikkert og effektivt, således at de når frem i god behold til modtageren. På en lang køretur fra eksempelvis Sjælland til Nordnorge kan der ske meget, og det er derfor vigtigt, at godset er korrekt emballeret og sikret. Som leverandør vil man gerne give kunden en god service, og ingen ønsker klager over ødelagt gods og at skulle betale penge tilbage.
Stålbånd bruges på lageret til at binde om tungt gods, så emballagen ikke risikere at løsne sig og godset spildes.
Hos AJ Produkter sælger vi stålbånd med stor modstandskraft mod slid, varme og sollys, som alle er faktorer, der har indflydelse på, hvor holdbart et stålbånd er. Netop derfor betaler det sig at købe professionelt stålbånd hos en professionel leverandør, og hos AJ Produkter finder du stålbånd i flere modeller og i høj kvalitet.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe