Paller & Tilbehør til paller

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Tilbehør til paller

Man tænker måske ikke over det, men der findes faktisk utrolig mange produkter som kan bruges til dine paller. Her på siden finder du et bredt udvalg af tilbehør til paller, som kan bruges til at gøre mange af hverdagens opgaver nemmere. Her finder du diverse ting som pallerullere, vogne og pallerammer. Disse kan udgøre nogle praktiske produkter til hverdagen, hvis man ofte bruger paller. Tilbehør til paller kan betyde, at man nemmere kan fragte gods fra pallereoler og til palleløfter som derefter kan fragte godset hvor det skal til. Det er derved et praktisk redskab hvis man driver lager, eller værksted hvor man dagligt får leveret varer på paller. Så kan man nemt få håndteret leverancen af dæk til dækreolerne eller diverse småting til kassereolerne. Lige meget hvilket brug du har i tankerne, så kan tilbehør næsten altid gøre arbejdet lettere.

Praktiske pallevogne

I mange tilfælde er det oplagt med en palleløfter, men ofte kan man slippe afsted med en pallevogn. Disse er lavet med en høj kapacitet, som gør dem anvendelige på alt fra lager til værksted. Desuden kan de også bruges i andre dele af industrien, da de netop udgør et alsidigt redskab. Formen og kapaciteten gør dem til et mere funktionelt redskab end f.eks. en trillebør ville gøre. Når vognen skal fyldes eller tømmes kan vi også anbefale et løftebord til formålet sådan, at medarbejdere nemt kan løfte gods uden risiko for løfteskader. Vores pallevogne fås med forskellig funktionalitet og kapacitet, hvilket gør at du med sikkerhed kan finde den som passer til din virksomheds behov. De er lavet af et robust stel, som kan holde til det meste, og har påmonteret hjul, hvilket giver en nem måde at transportere paller fra en del af virksomheden til en anden.

Paller i stål og plast

Paller er en af de mest anvendte produkter indenfor transport i alle industrier. De tillader nemlig transport af stort gods, eller meget gods på en gang. Derved kan de altså bruges til flere formål end en lagervogn eller et løbehjul. Af samme årsag forhandler vi paller i både plast og metal, som kan bruges i kombination med vores øvrige produkter indenfor denne kategori. Du finder disse her på siden, samt vores tilbehør som kan bruges i kombination med disse. Desuden kan de købes til yderst fornuftige priser, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe