Højbede pallerammer

På et lager kommer man ikke udenom pallerammer, for her er der tale om et fleksibelt system, man kan bruge til opbevaring af varer og gods. En palleramme er en ramme af træ, man kan samle til en åben kasse ved at sætte den ovenpå en palle. Pallerammerne kan bygges ovenpå hinanden, til man får den højde på sin kasse, man har brug for.
Det er dog ikke kun i industrien, at pallerammer ses. Pallerammer er nemlig også særdeles anvendelige til højbede i haven. Med et højbed kan grøntsagerne stå tættere, da man her ikke behøver gange til at gå i. Også her kan man sætte pallerammerne ovenpå hinanden, og mens mange nøjes med en enkelt ramme, vælger nogle at sætte tre eller fire pallerammer ovenpå hinanden for at få et højbed, hvor man kan så, plante, luge og høste i en god arbejdsstilling.

Gode grunde til at vælge højbede pallerammer

De fleste kender nok til den ømme ryg, når man har stået med bagen i vejret og luget, men det er slut, hvis man vælger at skabe et højbed, der netop er højt, så man slipper for at skulle bukke sig ned, når man skal plukke jordbær eller høste bønner.
Også i drivhuset er et højbed af pallerammer oplagt. Det kræver dog et drivhus af en vis størrelse, men hvis man har pladsen, kan det altså være værd at overveje et højbed af pallerammer inde i drivhuset, hvor planterne får masser af varme.

Sorte pallerammer

Sorte pallerammer kan være utroligt flotte i haven eller drivhuset, men er man til det naturlige look og går mere op i selve bedet, kan det være fint med pallerammer i deres naturlige farve.
Pallerammer kan i virkeligheden bruges til mange ting, og er du kreativt anlagt, kan du for eksempel bygge eller udsmykke en væg med pallerammer. Det giver stuen, kontoret eller ungdomsklubbens café et på én gang rustikt og hyggeligt udtryk.
De mest almindelige mål på pallerammer er 1800x800x200 mm, og denne ramme passer til en europalle, som er en standardiseret palle i hele Europa.

Køb af pallerammer

Hvis du er på udkig efter billige pallerammer, er du kommet til det rette sted, for hos AJ Produkter har vi pallerammer i flere størrelser og modeller. Se vores udvalg af pallerammer her på siden og køb dine nye pallerammer allerede i dag. Vi har pallerammer til ethvert behov, uanset om det gælder pallerammer til lageret, højbedet eller en flot væg på kontoret eller i klubben.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe