Paller til lager i alle størrelser

Her hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af forskellige palletyper. Vi har store og små paller med forskellige pallemål. Det er derfor nemt og enkelt at finde den palle, som passer til forskellige virksomheder og brugssituationer. De stabelbare paller er for eksempel velegnede som eksportpaller til lande, som ikke godkender ubehandlede træpaller. Vi sælger paller i plast, stål og tilbehør såsom pallelåg. Har du brug for paller til små lagere eller gange? Så kan du også købe en lille palle i vores sortiment af paller i høj kvalitet.
Vælger man en stålpalle, gør designet og materialet, at man slipper for ubehagelige splinter, som kan forekomme ved træpaller. Plastpaller kræver desuden mindre rengøring og er bedre end træpaller til sterile områder som for eksempel i medicinindustrien. Plastpallerne har en høj temperaturbestandighed og passer til en lang række forskellige miljøer.

En lille praktisk lastpalle til ethvert formål

Hos AJ Produkter har vi et varieret udvalg af paller i forskellige størrelser, hvilket gør det det nemt og ligetil at finde netop den pallestørrelse, som man har brug for. En palle i stål har en høj maksbelastning og er designet til nemt at kunne løftes med en gaffeltruck. Vores stålpalle er i EUR-format og er derfor meget stabil.
En lille palle, såsom den stabelbare palle, har målene 800x600mm og kan derfor anvendes rundt i små lokaler, hvor de større paller kunne udgøre et pladsproblem. Pallen kan holde til mange ganges brug, da den er konstrueret i slidstærke materialer. De små paller er lette at håndtere, hvilket gør dem egnede til enhver virksomhed, hvor man skal have opbevaret og fragtet mindre varer og materialer.

Paller og palletilbehør til rimelige priser

Pallelåget passer både til EUR-paller samt plast- og trærammer og er konstrueret med sprosser til sikker stabling i højden. Det robuste pallelåg beskytter pallens indhold mod vind og vejr, så du ikke skal bekymre dig om fugtskader på dit gods under opbevaring.
I vores sortiment har vi paller, som passer til både indendørs og udendørs brug samt store og små paller. Hos AJ Produkter får du en rimelig pris på alle typer palleløsninger. Så er du sikret sikker og effektiv opbevaring og transport af dine varer, materialer og gods i høj kvalitet, og til en pris man kan forholde sig til.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe