Løft arbejdet op fra gulvet med en arbejdsbuk

Uanset om der er tale om opgaver på et lager, et værksted eller til gør-det-selvprojekter i hjemmet kan arbejdsbukke være utroligt praktiske. Med arbejdsbukke kan man på få sekunder trylle et arbejdsbord frem, hvis man har en plade og et par bukke.
Med en plade og et par arbejdsbukke kan man let løfte arbejdet op fra gulvet, så man ikke skal bøje sig ned for at arbejde eller få fat i ting, man skal bruge. Det kan eksempelvis være hensigtsmæssigt, hvis man skal tapetsere, for da er det godt at kunne stå i en fornuftig arbejdsstilling og håndtere banerne med tapet, der skal have klister på.
Også på et lager, hvor man til en opgave har brug for et midlertidigt bord, kan arbejdsbukke være en god løsning fremfor at skulle finde et bord og transportere det til arbejdsstedet. Det er både tidskrævende og besværligt, og derfor kan man i visse situationer i stedet med fordel vælge en plade på et par arbejdsbukke.
Arbejdsbukke fylder ganske lidt, når de ikke er i brug, så der er dermed også tale om en pladsbesparende løsning, og ikke mindst en løsning, der er let at have med at gøre, for alle kan lægge en plade på et par bukke.

Mobile og sammenklappelige gipsbukke

Hos AJ Produkter finder du flere forskellige løsninger til at løfte arbejdet op fra gulvet, se for eksempel vores mobile og sammenklappelige gipsbukke som er ergonomiske og dermed øger arbejdskomforten. Disse bukker vejer kun ganske få kilo og kan altså let betjenes af en enkelt person.

Palleben - palle med ben som arbejdsbord

I stedet for en plade på arbejdsbukke kan man vælge en anden løsning, nemlig at lægge en palle på et sæt palleben. Denne løsning er især egnet til et lager eller værksted, for her har man næsten altid paller liggende, og udover at danne bund for transport af varer kan en palle altså også gøre det ud for en bordplade, hvis man har et par ben at lægge den på.
Palleben er konstrueret netop til det formål at kunne lægge en palle ovenpå, så man lynhurtigt kan skabe et bord, hvor man for eksempel kan lægge værktøj fra sig eller stå og udføre en mindre opgave.
Se vores udvalg af arbejdsbukke og palleben her på siden og bestil med få klik dine varer. Vi sidder klar til at tage imod din bestilling.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe