Pakkeværktøj

Brug pakkeværktøj til at øge effektiviteten

Når det kommer til pakning af produkter eller ordrer, er det vigtigt at være effektiv og grundig, så dine kunder får det bedste indtryk af din virksomhed. Hurtighed er i den forbindelse også vigtigt, så der kommer så mange pakker som muligt igennem på den korteste tid. På den måde optimerer du pakningsprocessen, og dermed din virksomheds effektivitet.
Dog kan det være svært at balancere grundighed og hurtighed uden at gå på kompromis med den ene. Derfor kan du hos AJ Produkter finde et hav af værktøj til pakning i høj kvalitet. Med disse værktøjer sikrer du, at dine medarbejdere har de bedste forudsætninger for at både arbejde hurtigt og effektivt. Ved at investere i gode værktøjer kan du dermed øge produktiviteten og effektiviteten, hvilket gør arbejdsgangene mere fleksible og lette for dine medarbejdere, samt forbedrer din bundlinje og dine kunders tilfredshed.

Store udvalg af skæreaggregater i høj kvalitet

I vores udvalg af pakkeværktøj kan du finde skæreaggregater af høj kvalitet. Med et skæreaggregat kan du nemt håndtere materialer som boblefolie, kraftpapir eller pap. På den måde kan dine medarbejdere arbejde hurtigere og mere effektivt. Ydermere sænker du dit materialespild ved at kun bruge det materiale, som pakken har brug for.
Vores skæreaggregater kommer i flere størrelser mellem 1000 mm til 1500 mm og kan monteres på vores pakkeborde eller arbejdsborde. Du kan også finde stativer med indbygget skæreaggregater, hvis du har brug for at arbejde i højden. Disse stativer kan holde ruller af bobleplast, skum eller lignende materialer, så din arbejdsgang bliver effektiviseret. Med et rullestativ får du en nem og hurtig løsning til både opbevaring og håndtering af materialer på ingen tid.

Mærk forskellen med knive i høj kvalitet

Med knivene fra AJ Produkter skal du aldrig bekymre dig om kvaliteten af dine pakninger. Vores knive er egnet til at skære i strækfilm, papir, pap eller lignende materialer. Samtidig gør knivenes praktiske design dem til et sikkert redskab, hvilket nedbringer risikoen for skader.
Knivene består af blå plastik og har et langt håndtag, der sørger for godt greb. Du kan finde vores knive sammen med vores pakningsstartersæt i vores sortiment. Med startersættet får du en kniv, tape og tapeholder, så du er godt klædt på til effektiv og hurtig lagerpakning.

Effektivisér arbejdsdagen med hæftemaskiner

Hos AJ Produkter har vi et stort sortiment af hæftemaskiner, pistoler og hamre. Hæftemaskinerne kan anvendes i mange forskellige områder og bruges på næsten alle slags arbejdspladser, såsom kontor, lager, industri eller værksteder. Deres universale og praktiske funktion gør dem til et perfekt værktøj at have i sin pakningsproces for at øge effektiviteten til det yderste. Du kan supplere din hæftemaskine med vores hæfteklammer for at øge kvaliteten af din pakning.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe