Strækfilm og plastfolie til gode priser

Her på siden finder du et stort udvalg af strækfilm og plastfolie, som kan bruges til at pakke varer. Dertil finder du naturligvis også andre nødvendigheder såsom bobleplast. Disse er måske de vigtigste produkter til at pakke varer, og kan derfor købes til fornuftige priser lige her. Pakker man til dagligt mange varer kan forbruget af disse hurtigt blive stort – og det er derfor essentielt at købe dem til den bedste pris.

Pakning af store pakker

Hvis du skal pakke nogle store pakker, er det essentielt med bobleplast. Det er naturligvis ikke altid en nødvendighed, og afhænger meget af indholdet. Hvis der skal pakkes en række varer i en pakke, kan det dog bruges med fordel. På den måde værner man nemlig varerne imod at rulle rundt i opbevaringskassen, hvor de kan blive beskadiget. Dette kan nemlig være et problem, når en pakke skal igennem adskillige ture i bil, fly, eller båd. Skulle du have store pakker kan det også være fornuftigt at anskaffe sig en platformsvogn eller løftevogn, hvilket forbedrer de interne processer, samt beskytter medarbejdere mod eventuelle løfteskader. Til dette formål kan det også anbefales at man bruger en vægt. Med denne kan man nemlig altid være sikker på vægten af ens pakker, hvilket også beskytter det øvrige inventar. På de fleste lagerreoler er der nemlig belastningsgrænser, som der skal tages højde for. Tilmed er det naturligvis et vigtigt værktøj til at udregne fragt, selv på store pakker.

Pak varer hurtigere

Der er mange fordele ved at effektivisere sin pakning af varer. Hvis man driver en større forretning, er det ikke unormalt at have flere pakkeborde, som konstant er i drift. Derved er der altså store besparelser at hente hvis man kan forøge mængden af pakker indpakket med det dobbelte. Heldigvis findes der en række produkter som er lavet specielt til dette formål, nemlig at effektivisere indpakningen. Her er det essentielt med et pakkebord, eller endda et med hæve/sænke funktion. Hvis det skal gøres endnu hurtigere, kan man også drage nytte af vores automatiske båndmaskiner, hvor man hurtigt kan påsætte bånd på pakker. Disse kan købes som automatisk og halvautomatisk. Dertil findes der også et væld af øvrigt tilbehør til pakning som kan gøre hele arbejdet lettere og hurtigere, hvilket er gavnligt for ejere såvel som medarbejdere.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe