Rulleholdere i kompakt design

I vores store udvalg finder du flere forskellige rulleholdere, hvoraf flere af dem er i et kompakt design. Således at de ikke optager meget plads, trods deres høje funktionalitet. Et eksempel herpå er vores enkeltspolede rulleholdere, som passer perfekt til håndtering af stålbånd. Disse indeholder også opbevaringsrum, støtteben og naturligvis hjul. Du kan derfor flytte dem uden brug af løbehjul eller løfteborde. Dertil finder du også et væld af andre rulleborde med unik funktionalitet. Nogle har opbevaringsmulighed på toppen, sådan at du nemmere kan tilgå det, mens andre har det på siden for at spare plads, og nogle har ikke. Derfor er valget vigtigt, da der kan være stor forskel. Dertil kan de forskellige modeller også bruges til forskellige bånd, trods flere af modellerne kan tilpasses alt efter hvilket bånd der anvendes.

Automatiske båndmaskiner

Her finder du både automatiske og halvautomatiske båndmaskiner, som med sikkerhed kan effektivisere arbejdet. Pakker du mange varer er dette en essentiel maskine, da den gør arbejdet hurtigt, korrekt, og kan justeres alt efter behov. Vores automatiske båndmaskiner kan for eksempel indstilles til mellem 10 og 70 kg, og har flere betjeningsmuligheder. Samtidig er den også nem at betjene, da den ikke er overkompliceret, hvilket betyder den ikke kommer til at volde problemer i dagligdagen. Dette kan ellers ofte være et problem i virksomheder, hvor en forventet automatisering blot kræver mere arbejde, men ikke her. Den er nemlig nem at betjene og pakkebordet er rustfrit, hvilket gør det let at vedligeholde.

Nemme båndapparater

Dertil forhandler vi også båndapparater, som er håndholdte, hvor du får muligheden for at strække og klippe bånd uden problemer. De er designet således at dette kan gøres ved håndkraft, og man ikke får ondt i hånden, selv ved brug over længere tid. Dertil er de også bare lette at håndtere og kræver ikke større tankevirksomhed at forstå fra et brugerperspektiv. Så mangler du ellers bare det faktiske pakningsmateriale for nemt at få dine varer pakket, hurtigt og sikkert. Dertil finder du naturligvis også andet tilbehør til pakning her på siden, hvor du med sikkerhed kan du alle dine behov dækket. Her anbefaler vi også en vægt til pakker, sådan at du kan udskrive de korrekte pakkelabels, samt ikke overbelaster dine lagerreoler. Hvis du har mange tunge varer, skal man nemlig være opmærksom på hvor meget disse belastes, trods vores reoler generelt kan klare meget.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe