Holdbare etiketter til kontor skaber overblik og struktur

Vores selvklæbende etiketter til kontor kan bruges til opmærkning af pallereoler, lagerreoler eller andre typer møbler der skal organiseres. Med etiketterne fra vores sortiment kan man nemt og hurtigt skabe struktur på arbejdspladsen. Dette giver et mere organiseret arbejdsmiljø, hvor tingene er lette at finde frem, når de skal tages i brug. Vores holdbare etiketter kommer i forskellige størrelsesdimensioner og i alt fra 1-pak og helt op til 27-pak.
Etiketterne gør det nemt at skabe overblik og struktur på lageret, værkstedet eller kontoret. Lav navneskilte, indholdslabels eller opmærkning af mapper med vores udvalg af etiketter. Med etiketterne får man et mere struktureret og behageligt arbejdsmiljø.

Praktiske selvklæbende etiketter til ethvert behov

De praktiske selvklæbende etiketter kommer i storpak og er perfekt til mærkning af småtingskasser og lagerinventar. Med disse holdbare etiketter kan man opmærke sit lagerinventar på en nem og effektiv måde. Man kan eksempelvis notere kassens indhold på etiketten, hvilket gør det lettere og hurtigere at finde det, man søger.
Etiketterne kommer i en simpel, hvid farve, som har høj synlighed. Det stilrene hvide design passer godt til de fleste typer virksomheder. Uanset hvilken type virksomhed man arbejder i, er struktur og overblik vigtigt for effektiviteten. Øg effektiviteten og arbejdsglæden med praktiske etiketter til opmærkning af kasser, mapper eller lignende.

Holdbare etiketter på rulle i høj kvalitet

De selvklæbende adresselabels på rulle kommer i store pakker af 520 stk. Etiketterne på rulle er beregnet til brug med labelprintere. Takket være de store pakker har man rigeligt med etiketter til lang tids brug på arbejdspladsen. Disse labels gør det nemt at printe alt fra adresse- og leveringslabels til navneskilte. De er selvklæbende, hvilket gør dem nemme at sætte på breve, pakker, på ark eller lignende overflader. Køb etiketter på rulle og få en mere organiseret arbejdsplads i dag.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe