Etiketholdere i plast

På et lager findes der ofte mange tusind forskellige varer som er placeret på lagerreolernes hylder. Her er det nødvendigt at kunne se, hvilken vare der opbevares på hver enkelt hylde, og da kan man benytte etiketholdere. En etiketholder monteres på hyldeforkanten, så man let kan se den.
Med en etiketholder i plast kan man nemt indsætte et lille skilt med informationer om varenummer, antal, leverandør og andre vigtige oplysninger. Det kan også dreje sig om en stregkode, som let kan scannes og man kan se, hvilken vare der er tale om.
Etiketholdere er fremstillet i plast med en klar forside, som man kan se igennem. Etiketholderen er åben i begge sider, således at man let kan skyde et skilt ind og også let tage det ud igen og udskifte det med et andet.

Etiketholdere til montering på hylde

Etiketholderen monteres på hylden, og når det gælder fastgørelsen, er der flere muligheder. Etiketholdere fås både som selvklæbende som altså klæbes til hylden men også i en magnetisk udgave som fastgøres ved hjælp af magnetkraft.

Etiketholdere med tilhørende etiketter

Hos AJ Produkter fører vi flere forskellige typer af etiketholdere, og hos os kan du også købe etiketholdere med tilhørende etiketter. Dermed behøver du ikke handle flere steder, for her kan du få det hele.

Transparente etiketholdere

Etiketholdere er i sagens natur nødt til at være transparente, da man ellers ikke kan se informationerne inde bag plastfronten. En transparent etiketholder er altså sagen til vare- eller lagerhylder, hvor man skal kunne se oplysninger som eksempelvis pris, mængde og andet.

Magnet etiketholdere

Om man skal vælge selvklæbende eller magnetiske etiketholdere er et langt stykke hen ad vejen et spørgsmål om smag, og der kan være argumenter for og imod dem begge. En selvklæbende etiketholder sidder fast og kan ikke flyttes eller falde af, men med en magnetisk etiketholder har man friheden til at flytte etiketholderen efter behov. Omvendt kan den falde af, hvis man går ind i den eller får skrabet en kasse eller andet imod den.
Netop fleksibiliteten og den lette montering er nogle af grundene til, at mange vælger den magnetiske etiketholder til lageret eller forretningen.
Uanset om du foretrækker magnetiske eller selvklæbende etiketholdere finder du dem hos AJ Produkter. Se vores udvalg her på siden og bestil allerede i dag, vi sidder klar til at tage imod din bestilling og hjælpe, hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe