Skilte der skaber opmærksomhed

tips til et lettere arbejde

Vil du gøre dit arbejde lidt lettere?

Læs vores artikler og få gode råd

Derfor er det vigtigt at bruge skilte

Skilte er en nem og billig form for markedsføring af din butik, restaurant, café eller lignende. Derfor bør enhver af disse typer forretning anvende skilte, som en del af butiksinventaret. Skilte vil typisk blive brugt udendørs, hvor de sammen med eksponeringskurve vil vække interesse hos forbipasserende og på den måde tiltrækker besøgende. Skiltene kan eksempelvis bruges med et iøjnefaldende billede, gode rabatter, et godt budskab, eller et menukort, hvis det er et skilt på en restaurant. Der er mange muligheder med skilte og da det er en prisvenlig form for reklame, kan det næsten ikke betale sig, ikke at investere i skilte.

Stort udvalg af udendørs gadeskilte

Hos os finder du et stort udvalg af gadeskilte, som er særligt velegnede til udendørs brug. Skiltene er produceret i vejrbestandige materialer, som kan tåle lidt af hvert. Skal skiltet stå et sted med meget blæst, så kan et gadeskilt med vippefunktion være en fordel, idet det følger vinden uden at vælte. Vi har også de mere klassiske a-skilte, som nemt kan klappes sammen, så de fylder meget lidt. Gadeskilte kan også sagtens bruges indendørs, eller på gangen i eksempelvis et storcenter. Du kan se hele udvalget af skilte her på siden og vælge netop det skilt, der passer dig.

Skilte til butikker, restauranter og caféer

Du kan bruge skilte til mange forskellige formål, men oftest ses de foran forskellige butikker, restauranter og caféer. Har du en butik, så kan du med fordel bruge skiltet til at fremhæve et budskab, eller skabe genkendelighed med din virksomheds slogan eller logo. Du kan også fremhæve gode tilbud, som vil lokke folk indenfor os se nærmere på dine varer. Skal du bruge skilte til din café eller restaurant, så kan du med fordel fremhæve dagens ret, eller hele din menu, så dine kunder får appetit, allerede udenfor restauranten. Mulighederne er mange og du vælger helt selv, hvad du ønsker at fremhæve på dine skilte.

Forskellige typer skilte

Skilte kommer i mange typer, så det kan være svært at vælge, hvilket skilt der passer bedst til dig. Vi har skabt et overblik for dig, ved at give dig informationer om de forskellige typer skilte herunder. Læs om de forskellige typer og bliv klogere på, hvilket skilt der kan være den bedste løsning for dig. A-skilte - de klassiske sandwich skilte En meget klassisk type skilt er a-skilte, som ofte også kaldes sandwich skilte. Denne type skilt er sammenklappelig og kan eksempelvis bruges som gadeskilt. Sandwich skilte er oftest fremstillet i metal, som gør dem tunge nok til at blive stående i blæsevejr, men lette nok til at de stadig kan flyttes ind ved lukketid. Med smarte a-skilte har du to sider at reklamere på, så du kan skabe masser af opmærksomhed hos dine forbipasserende.

Butiksskilte der tiltrækker kunder

De fleste butikker gør brug af butiksskilte, for at skabe opmærksomhed hos alle forbipasserende. Placér dem på en måde hvor man ikke kan undgå at se dem og vær sikker på, at alles øjne rettes mod netop din forretning. Tænk over hvilket budskab du vil have frem og om du måske har nogle særlige fordele, tilbud eller rabatter som du kan reklamere med. Dette vil med garanti blive bemærket.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe