Få et praktisk gadeskilt til udendørs- og indendørsbrug

Hos AJ Produkter har vi et stort udvalg af praktiske gadeskilte til butik, restaurant, supermarked eller lignende virksomheder. Stil gadeskiltet foran butikken og frist potentielle kunder med gode tilbud, billeder af lækre varer/retter eller måske blot med en venlig velkomstbesked. Det hvide gadeskilt i aluminium er lavet af rustfri kvalitetsmaterialer, der gør den yderst velegnet til brug udendørs. Den er udstyret med kilkramme på hver side, hvilket gør det nemt og hurtigt at skifte plakaten.
Få et gadeskilt til A1-ark med det justerbare informationsstativ til indendørs eller udendørsbrug. Dette er en effektiv måde at få et budskab hurtigt ud til kunderne. Vores gadeskilt tavle virker godt til mange miljøer, blandt andet restaurant, hotel, museer, caféer og lignende. Køb et af vores udendørs gadeskilte fra vores sortiment og fremvis stolt dit butiksinventar på gadeskiltet.

Antikt gadeskilt til kridt

Det antikke/gamle gadeskilt til kridt giver butikken et afslappet reto udseende. Skiltet passer perfekt til små cafeer, der gerne vil invitere kunderne til en afslappende kop kaffe i rolige omgivelser. Gadeskiltet har en flot træramme og kan bruges både indendørs og udendørs.
Denne tavle tilbyder en nem måde at promovere og hurtigt ændre budskaber på. Kridt medfølger, når du køber dette gadeskilt. Stativet passer til annoncer i A3-format, og der kan tilkøbes flere beskyttende plastlag som ekstra tilbehør

Billige gadeskilte til butik, restaurant eller supermarkeder

Skiltestativet i A3-størrelse med hvid ramme er en god og billig løsning til din butik, og man går heller ikke ned på kvaliteten med dette køb. Dette stabile gadeskilt er tilpasset til midlertidige annonceringer, udstillinger og andre typer skiltninger. Stativet er let at tage med sig på grund af det lille, lette format.
Uanset dit budget har vi hos AJ Produkter en række gode gadeskilte til promovering af blandt andet butiksinventar, tilbud eller lignende. Mange af vores gadeskilte er fleksible og kan bruges både indendørs og udendørs. Derfor finder du nemt og hurtigt et gadeskilt, der passer til netop din virksomhed.

Gå ikke glip af disse kategorier

LagerreolerArbejdsbordeSækkevogneVærktøjsskabe